2777
2789
عنوان

بچه هاجونم دلم گرفته میاین لطفاخیلی به دعاتون نیازدارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتون بشم ان شاالله فرداتاپیک بزنم که حالم بادعاتون عالیه♥️

نشی گلم🌹الهی آمین ❣️

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
@maho0or   @هلن137266   @1375r1363n   @جیرانی     @manimah &nb ...

حتما🌿💚

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم‌خدا حاجت دلتو بده میزارم‌تو گروهم برات بفرستن خودمم برات میفرستم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
@ملکه__یخی     @عشقم_محمد   @منوخودم     @جیکجیک   @جوجهههه ...

ممنون عزیزم همین الان نماز خوندم و اتفاقا برای تو و استارتر عزیز ایت الکرسی خوندم انشاء الله حاجت روا شین 

من میرسم به چیزایی که میخوام 😉

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

🌱یا جواد الائمه ادرکنی🌱

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید