2821
2789
عنوان

مشکل من با مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 60 پست

عزیزم شما خوب باش هم با مادر شوهرت هم پدرشوهرت خوبی کن نه اینکه از حد بگذره نه اینکه کم باشه مثلا پاساژی جایی رفتی یه روسری یا یه لباسی براشون بخر بگو تا اینو دیدم شما اومدین تو ذهنم اخه خیلی برازندتون بود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون زنشه بالاخره اثر میگیره ازش اگه دوسش داری باید با مادر شوهرتم یکم بهتر شی

نه پدر شوهرم باهام عالیه ها نمیزاره خونشون یه استکان بشورم .گوشت و سبزی میگو  و ... برام بسته بندی تمیز میفرسته میگه تو خسته نشی.یبارم گف زن من بیسواده رفتارش در حد سوادشه تو ببخش

عزیزم شما خوب باش هم با مادر شوهرت هم پدرشوهرت خوبی کن نه اینکه از حد بگذره نه اینکه کم باشه مثلا پا ...

من سری پیش غذای مورد علاقه پدرشوهرم پختم اوردم .من منظورم حرفه چطور بش بگم که چرا باهاش سرد بودم چطور بگم جذبم بشه هم خودم کدورتها یادم بره.تاپیک قبلمو بخون عزیزم

من سری پیش غذای مورد علاقه پدرشوهرم پختم اوردم .من منظورم حرفه چطور بش بگم که چرا باهاش سرد بودم چطو ...

فقط میخوای حرف بزنی ها . فقط گرم بگیر نیاز نیست ک همش حرف بزنی . ممکنه تازه کدورت بیشتر بشه 

سلاااااااااام خانمیا خوبید هر کی خوشگل و مهربونه بیاد اینجا لطفا لوس و نونورا نیاند کــــلیـــک ...

@نی_نی_یار_شب  تبلیغات خارج از چارچوب سایت . 🙏🙏🙏🙏🙏

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

اسی بزنگ‌پدر شوهرت زمانی که منزل نیست وتنهاس

بگو خوابتون رو دیدم‌خواستم احوالتون رو بپرسم یا پیامک بده 

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
2825
2823
2791
2779
2792