2777
2789
عنوان

بچه ها اثاث کشی سخته ؟

244 بازدید | 24 پست

کسایی که مستاجرن سخته اثاث کشی ؟

هر سال خونه عوض میکنید یا دو سه سال میشینید یجا ؟

میخوام برم اجاره نشینی ، شوهرم همش میترسونه ، میگه اثاث داغون میشه سالی یکبارم هی جابه جا میشی و .......

میشه نظرتونو بگید 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچسب به جات تکون نخوره

خسته شدم 

۱۰۰ متره نوساز نیست سه تا بچه دارم ۱۴ ساله اینجاییم ، دلم یه خونه بزرگتر یکم محل بهتر میخواد 😔

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
اره سخته و وسایل خراب میشه ،سالی یبارم معمولا جابجا نمیشن . دوسه سالی یبار

شما مستاجری ؟ سختیش چیه ؟

نه والا...الان بنده خداها کارگر هستن که خیلی هم وارد تر از مان میان بار میزنن میبرن مقصد خالی میکنن تو خونه

خیلی راحت

ی دستمزد میگیرن هم تو اذیت نمیشی هم وسایلت اسیب نمیبینه

والا اگه خودمون انجام بدیم اسیب میزنیم 

اونا بلدن

اگه هم صاحب خونه خوبه باشه یهو اجاره رو نبره بالا که راحت میشه چندین سال موند ی جا

سه قلون بچه هات؟

نه 😂سه تا با فاصله ان

نه والا...الان بنده خداها کارگر هستن که خیلی هم وارد تر از مان میان بار میزنن میبرن مقصد خالی میکنن ...

میترسم بد گیرم بیفته 😥

منم دوس دارم برم اجاره نشینی خونمون ۸۰متره ک ۳۰مترش حیاط هست خیلی کوچیکه با این تفاوت ک برا‌خودمون نیس ولی خب اجاره هم‌نمیدیم قدیمیه سر دوراهی هستم اگه از اینجا در بیام باید کلی اجاره بدم

اخرش 
یکی دوهفته اولش سخته وسایلو جمع کنو خونه جدید بچین. میتونین حایی برین ک چن سال بشینین.میشناسم کسایی ...

از کجا بفهمم که چند سال بهم اجاره میده خونشو ، نشونه خاصی داره ؟

اخه نوشته بودی سه تان ۱۴ ساله

نه عشقم ۱۴ ساله تو این خونه ایم ، سه طبقه است ، قرار بود چون نوساز نیست یکسال بمونیم که فعلا ۱۴ ساله موندیم