2777
2789
عنوان

نوزادم بدن درد داره چیکارکنم؟؟

3623 بازدید | 17 پست

بدنش درد میکنه خودشو میکشه یا جمع میکنه یکمم دست و پاهاش داغه با اینکه خونه رو همیشه گرم نگه میدارم لباساشم نازک نیس چرا اینجوری شده 

🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو کش میده دلش درد میکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

هوای منزل معتدل ولباس فرزندتون یک زیرپوش بیشتراز لباس بقیه اعضاخانواده باید باشه کوچولوتون رو آبپزنکنین :)

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
بچه اولته خیلی استرس داری... معلومه... اینا همش طبیعیه... زردی نداره؟ 

اره بچه اولمه 

۱۲ درصد داره تو دستگام گزاشتیم دو روز ولی زردیش نرفت 

خودمم گرمی نمیخورم

🧚‍♀️
دست و پاهاشو که یکم ماساژ میدم اروم میشه 

نفخ داره 

برند پشتت آروق اش و بگیر و بخوابونش با روغن بچه روزی سه بار برعکس عقربه ساعت شکمش و ماساژ بده و چند بار پاهاش و جمع کن تو شکمش

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

عزیزم شکمش نفغ داره،ممکنه شما غذایی خوردی که باعث نفغ نی نیت شده روی بغلت به پشت بخوابون آروم پشتشو شکنشو ماساژ بده بعدشم اگه زیاد شد از داروخانهداروی ضد نفغ بگیر بده بهش

اره بچه اولمه  ۱۲ درصد داره تو دستگام گزاشتیم دو روز ولی زردیش نرفت  خودمم گرمی نمیخورم

باید لختش کنی بزاری تو دستگاه فقط پوشک داشته باشه... 12 خیلیه... باید زیر 9 باشه... بچه منم زردی داشت ‌30 ساعت زیر دستگاه بود خوب شد 

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
باید لختش کنی بزاری تو دستگاه فقط پوشک داشته باشه... 12 خیلیه... باید زیر 9 باشه... بچه منم زردی داش ...

اره همین کارو کردم دیگ 

بردم دکتر دوباره گفت زیر ۱۴ درصد خطرناک نیس فعلا خودم دارم کاسنی و چیزای خنک میخورم 

🧚‍♀️