2777
2789

خدایا آخه چرا من اینقدر بدبختم از پنج شنبه سر خانواده اش دعوای بدی کردیم جمعه به زور شوهرم از صبح تا شب خونه مامانش بودیم باز شب یلدا هم به زور بردم اونجا بماند چقدر خونه اونا عذاب کشیدم بس که متلک شنیدم غیر مستقیم و مستقیم فقط سعی داشت بفهمونه بهم بی عرضه ام هر چقدرم جواب بدی باز جلو بقیه وقتی میگن روحت آزرده میشه بدم میاد ازشون یک هفته بیشتر بود خونه مامانم نرفتم پریشب دیگه خسته شدم میخواستم برم خونه بابام قهر شوهرم نذاشت اومد آشتی خلاصه آشتی کردیم امروز اومدم خونه بابانشون فضول خانوم هر روز زنگ میزنه آمار بگیره دلش نمیخواد من بچه امو بیارم پیش مامانم اگه جواب ندم زنگ میزنه خونه مامانم اونجا جواب نده زنگ میزنه گوشی بابام فقط برای اینکه مطمئن شه من کجام بابامم یه اخلاقی داره میگه زشته جواب ندم و جواب میده 

امروزم زنگ زده من جواب ندادم مامانم جواب داد میگه میفرستم بیاد دنبالش بچه رو بیارین اینجا شب بخوابه آخه یکی نیست بگه من اگه بخوام میرم خونه خودم میخوابم اگرم نخوام همینجا خونه مامانم میخوابم حیلی خوشم میاد ازت که بیام اونجا مامانم گفت بهش میگم اگه خواست بیاد میگم زنگتون بزنه من زنگ نزدم زنیکه فضول 

شوهرم خیلی بچه ننه است الان مامانش زنگش میزنه باز دعوامون رو میندازه 😔 ای خدا چرا دست از سر زندگیم این مادرشوهر بر نمیداره هرجور جوابشم میدی نمیفهمه بعضی اوقات مثل امشب اینقدر دلم میخواد نفرین کنمش هم شوهر بچه ننه امو هم اون مادرش که عامل دعواهامونه همه اش منو با شوهرم دعوا میندازه 

خدایا آخه چرا بدبختم چرا دست از سر زندگیم بر نمیداره دیگه دارم به جدایی فکر میکنم 😔

امروزم زنگ زده من جواب ندادم مامانم جواب داد میگه میفرستم بیاد دنبالش بچه رو بیارین اینجا شب بخوابه ...

عزیزم خب بیشتر برو خونه مادرش !!!!!

حتما قیافه میگیری و خوشت نمیاد بری اونجا ،،،اونا هم حساس شدن ،،،

اونا هم پدرمادر همسرت هستن دیگه ،،،،!!!!خب بیشتر برو اونجا که نه با شوهرت دعوات شه،،،نه خانواده همسرت باهات بد شن ،،،،،

تیکه هم گفتن جوابشون رو بده یا اصلا به روی خودت نیار !!!!!

اینجوری خودت اذیت میشی و زندگیت رو نابود می‌کنی ،،،،،هروقت که شوهرت گفت با خوشحالی برو ،،،،بلاخره این روزا هم میگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب بیشتر برو خونه مادرش !!!!! حتما قیافه میگیری و خوشت نمیاد بری اونجا ،،،اونا هم حساس شدن ...

نه بابا میگم جمعه ها از صبح تا شب اونجاییم این هفنه چون دعوا کردم سر خانواده اش دوست نداشتم برم ولی بازم به زور بردمی و یکشنبه که شب یلدا بود بازم اونجا بودیم ولی خونه مامان خودم یه هفته بیشتره نرفتم کلا یه جوره اکه همیشه هم باشم خونه اشون یه بار بیام خونه مامانم مادرشوهرم واکنش نشون میده برداشتم اینه دوست نداره اصلا بچه امو ببرم پیش مامانم ، مامانمم اینو فهمیده

آدم فضول همینه دیگه آرامش نداره. مادرشوهرت    

آره به حدا حالا خوبه خودش میگه دختر من خونه مادرشوهرش اصلا نمیرفته بخوابه دوشب دوشب می اومده خونه ما میمونده یا مثلا وقت دخترش سیاهه نوشتن ولی به عروس که رسید زشته ما رسم نداریم و فلان و خیلی فرق های دیگه که برای دخترشون خوبه ولی برای عروس بده 

دقیقا عین خونواده شوهر من هستن حتی به بابام هم زنگ میزنن

باز تو چند درجه از من بهتری 

من بیچاره کنارشون زندگی میکنم 😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آره به حدا حالا خوبه خودش میگه دختر من خونه مادرشوهرش اصلا نمیرفته بخوابه دوشب دوشب می اومده خونه ما ...

اره واقعا اینجور آدما بیماران بذار بچه هات خوشبخت باشن ن این ک هی توزندگیتون دخالت کنی .بی محلش کن فقط .امیدوارم خدا کمکت کنه دوست عزیز