2777
2789
عنوان

راهکار برای خواباندن کودک

864 بازدید | 16 پست

سلام

پسرم پونزده ماهشه. در حال حاضر برای خوابوندنش راه میرم و داستان و شعر میخونم تا بخوابه.

لطفا در مورد راه دیگه ای برای خوابوندنش راهنماییم کنید

روی پا نمیخوابه تا میگذارمش روی پام میخواد بلند بشه بره حتی وقتی خیلی هم خسته باشه

چند بارم کنارش دراز کشیدم کمرشو ماساژ دادم و لالایی خوندم اما هی میخواد بلند بشه بره

آروم نمیگیره که بتونم بخوابونمش

لطفا کمکم کنید.مرسی

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

پسر من که فقط رو پا میخوابه دهن منو سرویس کرده ولی الان شوهرم براش اسب گرفته میداریمش اونجا انقد تکونش میدیم یا خودشو تکون میده که خوابش میبره 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من که فقط رو پا میخوابه دهن منو سرویس کرده ولی الان شوهرم براش اسب گرفته میداریمش اونجا انقد تکو ...

پسر شما چند سالشه؟

پسر منم تاب داره، تو تاب خسته میشه اما اونجور که بخوابه نیست

تو تاب چشمشو میماله اما باز باید راه برم تا کامل بخوابه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
پسر منم دو سالشه فهمیدین به منم بگین با تچکر 😐🙄

فکر کنم خواب بچه هامشکل همه مادراس

پسر شما چند سالشه؟ پسر منم تاب داره، تو تاب خسته میشه اما اونجور که بخوابه نیست تو تاب چشمشو میمال ...

۱۶ماهشه رو پا خوب میخوابه ولی خب پادرد میگیرم قشنگ صاف میشما . ولی یه مدته رو اسب میذارمش چون زیاد تکون میخوره و خوشش میاد یهو میبینی بیهوش شده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مادر از کت و کول میفته 

موندم چیکار کنم

مامانا

میدونید بچه چند سالگی به عروسک هاش وابسته میشه؟

خونه روتاریک کن بگووقت لالاست خودتم بالش وپتوبیاربگوبایدبخوابیم منم دارم میخوابم شایدتحریک شدبلندنشد

همین کارو کردم تو تاریکی بلند میشه بازم

یا پا میشه میشینه دست میزنه خخخخخ

خندم میگیره از کارهاش

بعد اگه همون موقع بلند شم راهش ببرم در عرض یه ربع خوابیده ها

دیگه عادت کرده کاریش نمیشه کردجوجه کوچولورو

وای ینی تا چند سالگی باید راه ببرمش

هر روز داره سنگین تر میشه اخه