2777
2789
عنوان

کسی اسم این اهنگو میدونه؟ + اهنگ

132 بازدید | 7 پست

کسی اسم تین اهنگو میدونی؟ منظورم اون تیکه دوم هست. با بیت فایندر هم پیدا نکردم. اگه کسی زبانش خوبه هم میتونه برام متن اون قسمتی که میگه رو بنویسه؟

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .

شنیدم اهنگو ولی یادم نمیاد چی بود الانم  تنها نیستم نمیتونم صداشو بیشتر کنم خخخخخ بزار یکم فک کنم

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم از اهنگا اریانا گرانده هست

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

Into you اریاناگرانده

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
نه اون نیست. گفتم که با بیت فایندر رفتم، اشتباه داد‌. من اهنگ بخش دوم رو میخوام

باید بین کاورای همین اهنگ رو سرچ کنی .یه خواننده ی دیگه منتها همین اهنگو خونده

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
باید بین کاورای همین اهنگ رو سرچ کنی .یه خواننده ی دیگه منتها همین اهنگو خونده

ببین این اهنگه مال یه کلیپ خیلی کوتاه بود از اون برداشتم

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .