2777
2789
عنوان

مهریه بعد از فوت شوهر

3835 بازدید | 110 پست

سلام دوستان 

من شوهرم پنجماهی هست از دست دادم یه ماه قبل فوت شوهرم ک حال درستی نداشته امضا ازش گرفتن وخونمونو واگذاری ب شرط سازش کردن ب خونوادش

من مهریه امو گذاشتم اجرا و ماشینی ک ب اسم شوهرم بود توقیف کردم الان مامانش رد مطالبه مهریه زده گفته طلاهایی ک قبل عقد واسم گرفته بوده شوهرم جزو مهریه اش محسوب میشده هفته دیگه نوبت دادگاه دارم 

میتونم بگم طلاها ربطی ب مهریه نداشته؟؟

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانش چه حوصله ای داره تو این شرایط

مگه بچه نداری؟

خدا رحمتش کنه   

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

چند سالش بود شوهرت؟

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
ببین بتظرم اصلا گردن نگیر بگو همه طالاهرو فروختیم قبل فوتش لازم بود

باید قسم قران بده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃