2777
2789
عنوان

کدبانو ها و خوش سلیقه ها واسه یه مهمونی دوستانه منو پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربانو جان پس هیچی نمیخورن که. یه حلیم بادمجون هم درست کن اگه رژیم باشن حتی بدون نون هم میتونن بخورن.یا چند تا سیخ جوجه
چقدر باید ببوسمت تا کتاب این همه گریه بسته شود؟...تا هق هق این همه تمام؟...
خوب کیک آماده هم خوب هست . من دو هفته پیش عصرانه دعوت کردم اولش چایی دادیم و شکلات . بعد میوه 4 مدل . بعد کافه گلاسه و کیک خونگی . بعد یه مدت قهوه . و آخر سر سالاد الویه و نوشابه و ژله
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
برترین های آرایشی و بهداشتی معرفی محصولات آرایشی https://tele gram.me/ehsannajaf
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
چیزای ساده درست کن پس.خودتو خیلی اذیت نکن. عصرانه هم فک کنم یه کیک کم شیرین خوب باشه. یا حتی بیسکوییتی که خیلی شیرین نباشه از این رژیمیا
۲لیوان شیر با یه ذرده تخم مرغ با ۳/۴ لیوان شکرو حل کن بذار رو گاز گرم شه بعد وانیل اضافه کن،بعد ۴قاسق چایخوری پودر ژلاتین بعد هم گردوی خرد شده،گردو زده ۱لیوان امامن کمتر میریزم اخر هم ۳قاشق خامه،خوشمزه ترین دسریه که خوردم
یه کیک سبزیجات هست خیلی خوشمزه اس. به نظرم رژیمی هم هست چون همش سبزیجاته و روغن و اینا نداره. البته من تا حالا رژیم نگرفتم شاید واسه اونا اینم پرکالری باشه