2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست
خب حرف شما درست ولی چرا اون هایی که خوشبخت هستن رو امتحان نمیکنه یعنی اونارو دوست نداره و نمیخوادشون ...

فکرمیکنی خوشبختن.ازکجامیدونی مگرباهاشون زندگی میکنی. ایافکرنمیکنی اونهابدبخترین آدم هستن. شایداونهادرارمش زندگی کنن ولی دردزیادارن تاحالایهشون فکرکردی. مشکل خودت چیه. سنگ بقیه روبه سینه نزن. فایده نداره جزعذاب غم خودت که داغون بشی. مشکلت روبگو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکرمیکنی خوشبختن.ازکجامیدونی مگرباهاشون زندگی میکنی. ایافکرنمیکنی اونهابدبخترین آدم هستن. شایداونهاد ...

من شخص خاصی مد نظرم نبود، کلا یه آدم خوشبخت که داره زندگی میکنه رو میگم دنیا پر از ادم های خوشبخت و بی دغدغست چرا ما یکی از اونها نباشیم، منظور من خوشبختی ظاهری نیست که شاید بدبخت باشه و من بی‌خبرم، من دارم یه خوشبخت واقعی رو میگم، چرا هروقت میگیم خوشبختی یکی پیدا میشه میگه شاید باطن زندگی بد باشه و خوشحال نباشه مگه قحطی اومده خوشبخت زیاد هست که چه ظاهری و چه باطنی خوشحاله 

به درس خوندن نیس گلم من خودم فوق لیسانس خوندم ولی خدایی حرفمو نمیتونم گیرا بزنم

باید روی فن بیانت کار کنی مثلا فیلم نگاه کن کلمات خوبی که میگن رو حفظ کن این خیلی تاثیر داره یا سخنرانی ها رو گوش کن تو گوشیت میتونی ببینی رمان بخون ولی نه برای وقت گذروندن و اینکه ببینی اخرش چی میشه، بخون که بفهمی چطور چیزی که تو ذهنش هست رو به زبون میاره از مثال استفاده میکنه یا جمله خاصی و.... در کل فقط ببین چطور منظورشونو میرسونن و حرف میزنن حالا هرجا که میبینی مهم نیست این یادگرفتنیه ذاتی نیست

گلم من یه آدم خوشبخت خودمو خیلی خوشبخت میبینم ولی پر از مشکلم

حالا این یعنی با وجود مشکلات خوشبختی با به خاطر مشکلات خوشبخت نیستی؟ طبق آمار اکثر کسانی که با وجود مشکلات میگن ما خوشبختیم فقط دارن خودشونو گول میزنن و از واقعیت فرار میکنن

حالا این یعنی با وجود مشکلات خوشبختی با به خاطر مشکلات خوشبخت نیستی؟ طبق آمار اکثر کسانی که با وجود ...

نه عزیزم

قصه اون فردی رو شنیدید که گریه میکرد کفش میخواست رفت خیابون یکی رو دید پا نداره

منم هر مشکلی دارم بدترشو میبینم 

الان بیماری ای دارم که ۶سال دنبالمه و داره آزارم میده ولی پول عمل ندارم

بیماری بدترشو میبینم و میگم بازم خداروشکر گاهی دردم آروم میگیره شبانه روزی نیس

چون عاشقم خوشبختم