2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست
خدا رو یه رفیق بدون عزیزم باهاش جنگ کن حرفاتو بهش بزن اونم یه جاهایی کمکت میکنه اما قرار نیست همیشه ...

یعنی از کل کارای من یکی اش هم نمی شد من حق دار بودم تو این ماجرا حق حلالمو دو دستی داد به یکی دیگه میدید دیگه چه خونی خوردم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت خیلی زیبا صحبت میکنی شما اگه مشاوره میخوندی قطعا موفق میشدی طرز بیانت عالیه

نظر لطفته عزیزم 😅😅

درس خون نبودم اصلا 😂😂😂

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘
شاید دلش خیلی پره

هرچندهم که باشی. خداوندنگهدارش هست درسته سختی زیاده ولی آدم بایدصبرداشته باشه. باصبرهمه چیزدرست میشه. عمر ست خداس بخوادمیگیره نخوادنمیگیره. پس خداونداماروبه خودمون وانگذار

صلاحت تو اون نبوده گلم

صلاحم تو این بود کارشناس دادگستری حراج بزنه کل زندگیم رو🙂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
هرچندهم که باشی. خداوندنگهدارش هست درسته سختی زیاده ولی آدم بایدصبرداشته باشه. باصبرهمه چیزدرست میشه ...

کاش بگیره بسه 

سلام 

ادمها اختیار دارن عزیز ، هرکس مسول سرنوشت خودشه ، نمیگم ظلم دیگران بی تاثیره  اما دستورالعمل مبارزه با ظلم از طرف خدا اومده ، وقتی رعایت نشه تبدیل میشه به ظلم پایدار 

اما درنهایت مقصرش خودمون هستیم 

هرچیزی که تورو نکشه قوی ترت میکنه رفیق

داغونم بچه ها نمک نپاشین به زخمم به کسی نمیتونم چیزی بگم فقط شمایین

همه در ها از این به بعد بسته ست نمیتونم بگم میترسم شناخته شم 🙂

فکرمیکنی خدابرات راه روباز نکرده شایدخودت نمیتونی پیداکن. تورخدابگوشناخته نمیشی. تااز بلاتکلیفی آمدی بیرون. وشاکرخداوندشدی. ودلت آرام گرفت

سلام  ادمها اختیار دارن عزیز ، هرکس مسول سرنوشت خودشه ، نمیگم ظلم دیگران بی تاثیره   ...

مقصر منم که پارت نداشتم اون داشت

هرچندهم که باشی. خداوندنگهدارش هست درسته سختی زیاده ولی آدم بایدصبرداشته باشه. باصبرهمه چیزدرست میشه ...

بله حق با شماست اینم الان عصبانیه داره اینارو میگه فردا پشیمون میشه پس هنوز که داره درد و دل میکنه بهتره باهاش همدردی کنیم ادم هرچقدر صبر کنه یه روز دلش میخواد خودش رو خالی کنه شاید امروز برای ایشون همون روزه 

یعنی از کل کارای من یکی اش هم نمی شد من حق دار بودم تو این ماجرا حق حلالمو دو دستی داد به یکی دیگه م ...

عزیزم حق گرفتنی هست ... و البته زندگی پر از پستی و بلندی نباید توی سختی جا بزنی ... تلاش کن و ادامه بده از کجا معلوم توی آینده یه اتفاقی نیافته که به این روزا بخندی و خوشحال باشی از اتفاقایی که الان برات افتاده ... و البته بگم که من از نصیحت کردن متنفرم چون مطمعنن حال الان شما رو درک نمیکنم اما بنظرم انسان با توجه به قدرت هایی که داره میتونه از پس سخت‌ترین مشکلات بر بیاد

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘
مقصر منم که پارت نداشتم اون داشت

ادمی که توانایی داشته باشه تو این کشور بی کار نمیمونه ،

چرا باید منتظر این باشیم یکی دیگه برامون کاری کنه ، من میشناسم کسایی رو که بدون سرمایه و پشتیبان و تنها وابسته به توانایی و علمشون از صفر شروع کردن و موفق بودن 

از شما حرکت از خدا برکت

اونی که با پارتی رفته سرکار و حق کسی دیگه رو ضایع کرده، حقوقش حلال نیست ، و بالاخره اثر بدش رو تو زندگیش میبینه