2777
2789
عنوان

خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 54 پست
عقلم بده ۱ سال تمام بندگی شو کردم که این اتفاق نشه ک شد

شما از موقعی ک ب دنیا اومدید تا موقع مرگ باید بندگیه خدارا انجام بدید حالا واسه این یک سال داری منت میذاری؟🙄

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
متاسفانه مشکل اینه که برای ما تعریف درستی از خدا نشده و همیشه خدارو یه برطرف کننده مشکلات میدونیم و ...

هی خواهر 🙂میتونست که خدا خودش نخواست مگ کل این دنیا دستش نیست

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما از موقعی ک ب دنیا اومدید تا موقع مرگ باید بندگیه خدارا انجام بدبید حالا واسه این یک سال داری منت ...

هیچ وقت جای من نیستی چیزی بگی 🙂

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
درکت میکنم عزیزم فقط سعی کن حرص و غصه نخوری، چون یه روز میگذره و پشیمون میشی از اینکه به خاطرشون حرص ...

کاش یه روز اتفاق امروز یه عمر منو رقم زد🙂

عقلم بده ۱ سال تمام بندگی شو کردم که این اتفاق نشه ک شد

خداوندا ل بهت سختی میده بعدراه آسان روبرات می‌سازه. نمیدونی چه خدای داری خیلی دوست داره. شایدصلاح دیده اینجوربشه. تاقدرشناس باشی. خداوندگرببنددری بازگشایددردیگری. ناراحت نباش همش بگوخدایاشکرت

عزیزم الان عصبانی هستی اول برو یه کاغذ بردار خوبی هاتو نعمتهاتو یه طرف بنویس طرف دیگه بدی ها و سختی ...

نعمت 🙂:)فقط خودش که میدونست چی میخوام

متاسفانه مشکل اینه که برای ما تعریف درستی از خدا نشده و همیشه خدارو یه برطرف کننده مشکلات میدونیم و ...

درست میگی ولی شرایط زندگی فرق میکنه بعضیا به دلیل جایی که زندگی کردن و بزرگ شدن فرق داشت نوع نگاهشون متفاوته یعنی یه دیدگاه دیگه دارن 

احسنت خیلی زیبا صحبت میکنی

شما اگه مشاوره میخوندی قطعا موفق میشدی

طرز بیانت عالیه

خداوندا ل بهت سختی میده بعدراه آسان روبرات می‌سازه. نمیدونی چه خدای داری خیلی دوست داره. شایدصلاح دی ...

همه در ها از این به بعد بسته ست نمیتونم بگم میترسم شناخته شم 🙂

هی خواهر 🙂میتونست که خدا خودش نخواست مگ کل این دنیا دستش نیست

خدا رو یه رفیق بدون عزیزم باهاش جنگ کن حرفاتو بهش بزن اونم یه جاهایی کمکت میکنه اما قرار نیست همیشه همه کارا رو اون بکنه ... خدای فقط خدای من یا شما نیست و قوانین دنیا هم قابل تغییر نیست 

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘
هیچ وقت جای من نیستی چیزی بگی 🙂

عزیزم چرا منم خیلی مشکل دارم خیلی تاحالا خداراصدا زدم شما اگه یکساله من از زمانی ک خودم راشناختم دارم صداش میزنم گاهی وقتا جواب داده ولی اکثر مواقع هم نادیدم گرفته ولی بازم ب رحمتش امیدوارم😘💚

کاربر جدید نیستم انگور قرمزم(۹۷) ولی ب دلایلی نشد دیگه با اون کاربریم بیام 😞
خداوندا ل بهت سختی میده بعدراه آسان روبرات می‌سازه. نمیدونی چه خدای داری خیلی دوست داره. شایدصلاح دی ...

خب حرف شما درست ولی چرا اون هایی که خوشبخت هستن رو امتحان نمیکنه یعنی اونارو دوست نداره و نمیخوادشون؟