2777
2789

استرس نداره من تا حالا نداشتم ولی با دارو خوب میشه شنیدم داروش مثل شربت مایع هست و حالت کرم نداره نمیدونم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
استرس نداره من تا حالا نداشتم ولی با دارو خوب میشه شنیدم داروش مثل شربت مایع هست و حالت کرم نداره نم ...

زگیل تناسلی منظورمه 

دوتا روی بدنم بود یکیش خشک شده یکی دیگه هنوز هست دارم میمیرم از استرس ینی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زگیل تناسلی منظورمه  دوتا روی بدنم بود یکیش خشک شده یکی دیگه هنوز هست دارم میمیرم از است ...

منم همونو گفتم تا نری دکتر هی نیزنه برو دارو میده زود خوب شی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

تو نت خیلی بدیشو میگن که اکثرا واسه تبلیغاتشونه من از ی دکتر مطمئن پرسیدم اینقدرا هم خطرناک نیس چن تا نوعشه که ریسک ابتلا به سرطان رحم رو بالا میبره بقیه نوعاش بی خطره .راه سرایتش اکثرا جنسیه ولی از راه اپلاسیون و لیزر هم امکان داره منتقل بشه 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
نمیدونم اخه شک دارم که زگیل باشه یا نه  به خانوادمم نمیتونم بگم چون رابطه جنسی داشتم&nbs ...

عزیزم اصلا لازم نیست به خانوادت بگی برو دکتر از پارتنرت وگه هنوز رابطه داری خواهش کن حتما ببردت احتمالا از خودش گرفتی احتمالا دکتر ازت نمونه میگیره آزمایش میده بعدش با دارو زود خوب میشی داروت رو تو کیفت قایم کن حتما برو

اها اخه شک دارم زگیل باشه 🙃😭😭

حتما برو معاینه شو من ی دکتر پوست رفتم گفت زیگیله کلی خرج کردم رفتم دکتر زنان بهم گفت نه این ی برجستگی طبیعی اول واژ.نه کلی استرس کشیدم شما هم حتما برو معاینه 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز