2777
2789
عنوان

چجوری بلاگر شویم

365 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کی میدونه چطوری میشه بلاگر شد ؟واقعا بلاگر درآمد داره ؟

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

یه خونه ی خوشگل

یه قیافه ی پلنگ

پررویی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو بریز کف اینستا

از خاله زنک بازیات هم فیلم بگیر 

چهارتا دروغ هم بگو

واسه پول هرنوع تبلیغی ام انجام بده

خودتم خیلی خوشبخت و شاد نشون بده 

میشی یه بلاگر حرفه ایی

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
زندگیتو بریز کف اینستا از خاله زنک بازیات هم فیلم بگیر  چهارتا دروغ هم بگو واسه پول هرنوع تب ...

آخه انقدر به نظر لارج میاند آدم نگاه به زندگی خودش میکنه افسرده میشه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

هیچی ی پیج میزنی تا دستشویی رفتنتو هم تبلیغ میکنی مثلا میگی سلام دوستای گلم این سنگ دستشویی که الان من روش نشستم از پیج فلان خریداری شده خیلی کاراشون عالیه 😁

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
هیچی ی پیج میزنی تا دستشویی رفتنتو هم تبلیغ میکنی مثلا میگی سلام دوستای گلم این سنگ دستشویی که الان ...

وای خدا 😁😁😁