2777
2789
عنوان

کار یا درس؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 32 پست
خب تا دکتری ادامه میدی اگه تا ارشد رفتی ؟‌یا فقط تا ارشد میخوای بری ؟ اگه فرقی نداره و تا ارشد فقط ...

ممنونم بابت راهنماییتون 🙏🌺

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@پاییزه۶۶    

@گشتا۹۲۹۲    

@پرنیان    ‍ 

@نگار68  

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
هر دو‌

اپرا جون سلام

به نظرتون میشه زنی متاهلی که ساعت 6 میرسه خونه

هم بخاد اشپزی کنه هم همسرداری و هم درس بخونه

؟؟

رشتم هم فنی مهندسی هست و اسون نیست عزیزم..

چه تایمی بزارم در شب به نظرتون؟

اپرا جون سلام به نظرتون میشه زنی متاهلی که ساعت 6 میرسه خونه هم بخاد اشپزی کنه هم همسرداری و هم در ...

سلام

همسرتون باید یه دوسالی بیشتر کمک کنند

کم کم دستت میاد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

به نظر من که توی این دوره با این خرج گرون و از طرفی اینکه زن ها خودشون دیگه مستقل هستن قطعاً رفتن سر کار خیلی بهتره چون همه میرن درس میخونن که یه شغل پیدا بکنن اگه درستو ادامه دادی و بعد شغلی پیدا نکنی پشیمون میشی میگی این همه درس خوندی بیکار موندی 

سلام همسرتون باید یه دوسالی بیشتر کمک کنند کم کم دستت میاد 

🙏🌺❤

به نظر من که توی این دوره با این خرج گرون و از طرفی اینکه زن ها خودشون دیگه مستقل هستن قطعاً رفتن سر ...

ممنون نازنین مریم❤🌺

@پریان74  

تا کنکور ۱۴۰۰ درسمو میخوندم تا ببینم چی میشه  بعدش میرفتم سرکار .... مثلا اگه اون فرد که پیشنه ...

فک میکنی توی این موقعیت بی کاری اونی که پیشنهاد میده چندین ماه صبر میکنه و اینکه حتی اگه قبول بشه دانشگاه بهش دائما مرخصی میده که بره سر کلاس هاش و از کارش بزنه ؟

فک میکنی توی این موقعیت بی کاری اونی که پیشنهاد میده چندین ماه صبر میکنه و اینکه حتی اگه قبول بشه دا ...

پیشنهاد داریم‌تا پیشنهاد اگه از طرف فردی باشه که بهتون نزدیکه بعله ممکنه اینکارو بکنه منم در پستم گفتم اگه اون فرد اینکارو بکنه .... ولاغیر بعله امکان پذیر نیست 

و اینکه من درباره ی  کار کردن و کلاس شرکت کردن باهم نگفتم که اونم نیاز به مرخصی نیست خود فرد باید کلاساشو با کارش هماهنگ کنه وگرنه که اصلا مرخصی گرفتن امکان پذیر نیست براش شرکت در کلاس 

سلام عزیزم....من اگه جات بودم حتمااااا این پیشنهاد کاریو قبول میکردم حتماااااا...در کنارش ارشدمم میخوندم..البته احتمالا از فکر سراسری میومدم بیرون چون سخت میشه ولی شدنیه ....ازاد یا پیام نور ثبت نام میکردم میخوندم..چون باور کن هیچ فرق خاصی نداره

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
سلام عزیزم....من اگه جات بودم حتمااااا این پیشنهاد کاریو قبول میکردم حتماااااا...در کنارش ارشدمم میخ ...

ممنونم ازت مونیکا💖

احتمالا همین کار رو میکنم

عزیزدلم هر دو 

با برنامه ریزی از پسش برمیای

من و یکی از اشناهامون توی یه دانشگاه ارشد قبول شدیم (پنج شش ساعت از محل زندگیمون دور بود) 

اون آقا متاهل و با بچه و کار رسمی داشتن 

هفته ای یه روز کلاسارا میومدن، شب راه میوفتادن صبح میپرسیدن دانشگاه تا عصر کلاس داشتن و بعد بلیط میگرفتن که برگردن 

الان اون آقا دفاع کرده و من نه هنوز 🙈🙄😅

ولی خب میگه بهم سخت گذشت اما مهم اینه که گذشت 

دوسال مثل برق و باد میاد و میره 

اگه از اول ترم هر روز دو ساعت وقت بذاری، درس و پروژه ها روی هم تلنبار نمیشن

اون آقا هم رشته ش برق بود و استادا چقدر تمرین و پروژه میدادن