2777
2789

جدیدا انقدر از ازدواج بد میگن که مطمئنا خیلیاتون نظرتون بابت ازدواج عوض شده

اول اینو بگم که متاهل بودن اینجوری که اینجا میگن وحشتناک و ترسناک نیست بستگی به انتخاب فرد داره نباید عجولانه و ذوق زده عمل کرد... بهترین سن ازدواج برای دختر از 18سالگی شروع میشه اونایی که میگن ی دختر 18ساله چی از زندگی متاهلی میدونه باید بگم دختری که 18سالگی چیزی نفهمه باور کن 30سالگی هم ادعای ادم بزرگا رو درمیاره.... 

تو انتخاب همسر حتما موارد زیر رو در نظر بگیرید

1-هیچ وقت رو حرف پدر و مادرتون حرف نزنین وقتی اونا صلاح نمیدونن مطمئن باشین که به صلاحتون نیست هرچند اون پسر یه ادم کامل باشه باید دعای خیر پدر و مادر پشت سرتون باشه وگرنه مطمئن باشین تو زندگی شکست میخورین من به عینه خیلیا رو دیدم که بعد مدتی طلاق گرفتن

2-عاشق پول طرف نشید چون قطعا بدا پشیمون میشی.... نمیگم با ادم پول ازدواج نکنین... تنها ملاکتون پول نباشه

3-همیشه یادتون باشه عشق بعدازدواج خوبه و همیشه پایداره گول عشق و عاشقی قبل ازدواج رو نخورین ادم تو این دوران از شدت عشق چشم و گوشش بسته میشه نمیتونه عیب و ایراد طرف رو ببینه بعد ازدواج میفهمه چ اشتباه بزرگی انجام داده

4-تا حد امکان قبول نکنین که با مادرشوهرتون تو ی جا ی ساختمون ی کوچه زندگی کنین چون عمرتون تلف میشه

5-اصلا خودتون رو برای ازدواج شتاب زده نشون ندین چون بعدا چماق میشه رو سرتون ...هرچی دور ازدسترس باشین بیشتر دنبالتون میان

6-لطفا لطفا بخاطر حرف این نی نی سایتی خواستگارهاتونو رد نکنین بگین زوده هنوز از 18سالگی به بعد خواستگار خوب داشتین ازدواج کنین باور کنین دخترا تو ی سن خاصی خواستگاردارن بعد از مدتی خودتون باید بیوفتین دنبال شوهر...... واقعیت جامعه ما اینه که پسرا جذب دخترای کم سن و سال میشن

اینا همه تجربه های خودمه امیدوارم به دردتون بخوره 

مطمئن باشین که ی انتخاب درست هیچ وقت شکست نمیخوره حالا تو هر سنی میخواد باشه

لا إله إلّا اللّه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم🤗🤗🤗

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

اونجایی که گفتی پسرا جذب دخترای کم سن و سال میشن ناامیدم کردی 😒😒😒😒😒😒😒😒 

حالا میفهمم چرا ۲۲ سالمه خواستگار ندارم

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

متاسفم و دلم برای دختری که اگر داشته باشی میسوزه 

دختر در سن ۱۸سااالگی باید به فکر درس و کنکورش باشه و باید برای خودش کسی بشه 

مگه نهایت زندگی دختراتون اینه که بزرگ بشن و شوهرشون بدین ؟؟؟؟؟

مادر ها تا دختراتون به استقلال مالی نرسیدن شوهرشون ندین 

بزارید برای خودشون کسی بشن .

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

میگما تازگیا همه عاشق شوهر شدن شوهر میخوایم! شوهر کجاس! شوهر نمیاد! خواستگار ندارم! 

ما که شوهر کردیم و تاجی رو سرمون ها

بمونید مجرد باشید و پادشاهی کنید 

من دلم حتی واس اون موقع ک میرفتم برای خودم ی کیک میخردمم تنگ شده چه برسه ب بقیه چیزا!!!!! 

پس خواهش میکنم جوش اینکه چرا شوهر نمیاد شوهر نیس. و این حرفارو نخورید 💙

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸