خانماعلایم کولیک نوزادچیه ؟بی دلیل مخصوصا شباموقع خواب گریه میکنه
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
حبوبات و لبنیات سعی کن نخوری.سردیجات نخور اگه خوردی بعدش گرمی بخور حتما.عرق نعنا و عرق زیره بعد هر وعده غذا بخور حتما.دختر منم کولیک داشت شبا تا صبح بیدار بود و گریه میکرد با اینایی که گفتم بهتر بود راستی سبزی هم میخوردم بیقراریش بیشتر میشد.دکتر بهش گرایپ میکسچر و کولیک اید و قطره روتفلور داده بود ولی تاثیر چندانی نداشت.الان ۳.۵ ماهست.دو هفته ای میشه خوب شده فقط هر موقع مرغ یا سبزی میخورم اذیت میشه