2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد ..خاهشا بیایین

84 بازدید | 13 پست

خانماعلایم کولیک نوزادچیه ؟بی دلیل مخصوصا شباموقع خواب گریه میکنه

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه همراه با جیغ مخصوصا از عصر به بعد

جمع کردم پا و شکم 

سفتی شکم 

کبودی بچه در اثر گریه و فشار 

به تغذیه ی خودت خیلی بستگی دارد . غذاهای سرد و نفاخ نخور 

عرق نعنا بعد هر غذا بخور 

بدنش و شکمش رو یا روغن زیتون چرب کن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
زور زدن زیاد گریه شبانه

اره همبنطوره

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

خیلی زورمیزنه

حبوبات و لبنیات سعی کن نخوری.سردیجات نخور اگه خوردی بعدش گرمی بخور حتما.عرق نعنا و عرق زیره بعد هر وعده غذا بخور حتما.دختر منم کولیک داشت شبا تا صبح بیدار بود و گریه میکرد با اینایی که گفتم بهتر بود راستی سبزی هم میخوردم بیقراریش بیشتر میشد.دکتر بهش گرایپ میکسچر و کولیک اید و قطره روتفلور داده بود ولی تاثیر چندانی نداشت.الان ۳.۵ ماهست.دو هفته ای میشه خوب شده فقط هر موقع مرغ یا سبزی میخورم اذیت میشه

تایم  خاص داره

مثلا  هرشب  ۹  ۸  شب  یهو پسرم  گریه  جیغ ۳  ساعت 

۳ روز که شد  گفنم  کولیکه  بردم دکتر 

روتفلور  داد

دخترمم  ۱ شب داشت تا ۴ صبح 

اونم پدی لاکت  دادم 

بین ۴۰ روزگی  تا ۶۰  روزگی

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم