2777
2789
عنوان

بارداری

283 بازدید | 46 پست

ببخشید ی سوال داشتم اگه بعداز رابطه نزدیکی بری دستشویی و اون مایع بیاد بیرون بازم احتمال بارداری هست؟من از ماه پیش حدود چهل روزه کلا رابطه پرخطر داشتم ولی بعدش رفتم دستشویی و تاحدودی اون مایع اومد بیرون .ولی از اون موقعه ها فک کنم چهل روز میشه پریود نشدم .رفتم حموم دیدم روسینه هام یکم رگا پررنگ شدن و سر پستانمم نمیشه دست بزنم ....چیکار کنم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی بزار خب

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

تنظیم خانواده پاس نکردید؟

یا قبل عقد کلاس میذارن نرفتید؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یعنی تو این ۴۰ روز بی بی نذاشتی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

چه حرفیه ک رفتم‌مایع اومد بیرون . تو هربار منی ‌مرد ملیون ها اسپرم‌ وجود داره ک یک ثانیه ای خودشون و میتونن ب دهانه رحم‌برسونن مگه فک کردی کل اون‌مایع باید بره بالا تا بچه تشکیل بشه؟؟ 

باتوجه ب رگ ها گفتی احتمالا بارداری 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نزاشتم .میترسم خجالت میکشم برم داروخونه 

وااااا بی بی چک خجالت نداره که بنویس کاغذ بده بهت میدن

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭