کسی میدونه تعبیر دقیق خرما تو خواب چیه من خواب دیدم یه عالمه خرمای تازه با خوشه هاش توی خونمون هست یه سری از این خرما سیاه ها یه سری خرمای زرد همشون هم رسیده و شیرین بود خلاصه کلی خرما خوردم
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چند سال بود درگیر یه مشکل بزرگی بودم زندگیم قفل شده بود چندروزی هست یه دفعه از جاهایی که اصلا فکرشم نمیکردم اتفاقات عجیبی داره میافته یعنی به نظر شما این خواب میتونه بشارت و مژده حل مشکلم باشه
من چند سال بود درگیر یه مشکل بزرگی بودم زندگیم قفل شده بود چندروزی هست یه دفعه از جاهایی که اصلا فکر ...
بله احتمال قوی
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خیلی از همگی ممنونم امیدوارم خدا همتون رو شاد کنه و زندگی به کلامتون باشه من توی این چندسال اخیر خیلی خیلی سختی کشیدم و فکر میکردم خدا منو یادش رفته ولی توی این چند روز اخیر فهمیدم خدا هیچکسی رو فراموش نمیکنه این ماهستیم که صبرمون کمه و توقعمون زیاده