2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

11526 بازدید | 28 پست

کسی میدونه تعبیر دقیق خرما تو خواب چیه من خواب دیدم یه عالمه خرمای تازه با خوشه هاش توی خونمون هست یه سری از این خرما سیاه ها یه سری خرمای زرد همشون هم رسیده و شیرین بود خلاصه کلی خرما خوردم 

خرما توخواب روزیو ماله

اگه کسی بده مشکلت حل میشه 

اگه خودت برداری بخوری پول بدستت میرسه

اگه بچه میخوای باردار میشی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تعبیرش خوبه

مال سلامتی شادی فرزند😍

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من چند سال بود درگیر یه مشکل بزرگی بودم زندگیم قفل شده بود چندروزی هست یه دفعه از جاهایی که اصلا فکرشم نمیکردم اتفاقات عجیبی داره میافته یعنی به نظر شما این خواب میتونه بشارت و مژده حل مشکلم باشه

من چند سال بود درگیر یه مشکل بزرگی بودم زندگیم قفل شده بود چندروزی هست یه دفعه از جاهایی که اصلا فکر ...

بله احتمال قوی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خیره ایشالله۰🙏🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
یه سوال پروفایلتون تهیونگه آیا    ؟!

یس😻

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

خیلی از همگی ممنونم امیدوارم خدا همتون رو شاد کنه و زندگی به کلامتون باشه من توی این چندسال اخیر خیلی خیلی سختی کشیدم و فکر میکردم خدا منو یادش رفته ولی توی این چند روز اخیر فهمیدم خدا هیچکسی رو فراموش نمیکنه این ماهستیم که صبرمون کمه و توقعمون زیاده