2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 11544 بازدید | 28 پست
خیلی از همگی ممنونم امیدوارم خدا همتون رو شاد کنه و زندگی به کلامتون باشه من توی این چندسال اخیر خیل ...

خواهش عزیزم اما بنظرم این مدل خوابارو همه نمیبینن من که فقط خوابای چرت احمقانه میبینم  حتمن حکمتی دارع حتمن داره   

:))))
خواهش عزیزم اما بنظرم این مدل خوابارو همه نمیبینن من که عقط خوابای چرت احمقانه میبینم   حتمن ح ...

اشتباه میکنی عزیزم خدا همه مخلوقاتش رو به یک اندازه دوست داره اگه بدونی چه اتفاقاتی برای من توی این پنجسال اخیر افتاد دیگه این حرف رو نمیزنی باور کن روزهای به من گذشت که حتی تصورشم غیرممکنه بارها تا مرز ناامیدی رفتم ولی هربار یه جوری باز امیدوار شدم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی عزیزم خدا همه مخلوقاتش رو به یک اندازه دوست داره اگه بدونی چه اتفاقاتی برای من توی این ...

😍😍😍😍خیلی خوبه که اما منظورم بیشتر به خوابتون بود خدا بهتون توجه ویژه ای داره حس میکنم خدا هر کدوم بنده هاش که خوب باشن توجهش ویژه تر میشه بهشون

😍😍😍😍خیلی خوبه که اما منظورم بیشتر به خوابتون بود خدا بهتون توجه ویژه ای داره حس میکنم خدا هر کدو ...

منم منظورم دقیقا همینه که فداتشم مطمن باش یکی از همون بنده هایی که خدا بهشون توجه ویژه داره خودتی قربونت بشم وای فقط باید این مطلب رو خودت با تمام وجود باور کنی به این مطلب بیشتر فکر کن انسان چیزی نیست جز باورهاش پس همیشه این رو با خودت تکرار کن منو رو خداوند از همه بیشتر دوست داره من عزیزترین بنده خداوندم خداوند به من عنایت خاص داره اگر قرار باشه خداوند یکی از همه بنده هاش رو انتخاب کنه مطمنا اون انتخاب منم اینقدر تکرار کن تا باورشون کنی اونوقت به حرفم میرسی 

👌👌👌👌اره امیدوارممم من که تا الان بنده خوبی نبودم😐💜💜💜 

تا وقتی که عمر انسان تموم نشده هیچ وقت دیر نیست برای تغییر کردن عزیزدلم فقط ازمن اینو یادگار داشته باش راز خوشبختی و خوب زندگی کردن 1/هیچوقت عقاید و انتخابهات رو بخاطر حرف مردم تغییر نده و به کاری که فکر میکنی درسته عمل کن چون اگه اشتباهم کرده باشی تاوان اشتباه و تصمیم خودت رو میدی 2/نگذار دیگران برات تصمیم بگیرن توی کارها مشورت و همفکری حتما بکن ولی خودت نهایتا تصمیم بگیر 3/به اینکه دیگران در موردت چی فکر میکنن اهمیت نده چون اونجوری همیشه باید برای دیگران زندگی کنی و نمیتونی برای خودت زندگی کنی 4/در ارتباط با دیگران تحت هیچ شرایطی اصول اخلاقیت و اعتقادات و باورهات رو زیر پا نگذار و تا جایی که امکان داره از مصاحبت و همنیشینی با انسانهای بی اخلاق و بی قید بند حذر کن 5/هرگز توکلت به خدا رو از دست نده باورکن به مو میرسه ولی پاره نمیشه

👌👌👌👌اره امیدوارممم من که تا الان بنده خوبی نبودم😐💜💜💜 

اینقدرهم در مورد خودت قضاوت نکن از کجا میدونی شاید که نه مطمنا تو از خیلی ادمهای دیگه بهتر و پیش خدا عزیزتری قربونت بشم همینکه خودت به اعمالت و خوب و بدش فکر میکنی به این معنیه که لطف خدا شامل حالت هست وگرنه صم و بکم و عمی میشدی که کلام خود خداست هرکس عنایت پرودگار از روش برداشته بشه نسبت به اعمالش و خوب و بد کارهاش کر و کور و لال میشه و هرگز توفیق بازگشت پیدا نمیکنه 

یس همینههههه👌👌👌👌😻😻آرمی هستی من یک عدد آرمی یابم😁😁

😄😄😄😄بله چهار سالی میشه😆

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
اینقدرهم در مورد خودت قضاوت نکن از کجا میدونی شاید که نه مطمنا تو از خیلی ادمهای دیگه بهتر و پیش خدا ...

مرسی خیلی ممنون از گفتن این نکات مهم من خیلی دارم بهش فک میکنم امیدوارمممم که بتونم با درنظر گرفتن این اصول تو زندگیم آدم مفیدی باشمم و بنده ی خوبی برای خدای خودم چون اون بهترینه منه😍😍😄🌻🌻🌻🌻

سلام عزیزم ان شالله همیشه سلامت باشی من یک تاپیک قفل شده از شما خوندم شرمنده اینجا پیام میدم من نه ساله یک گره ناجور تو زندگیم دارم با هیچی باطل نمیشه خواستم با توجه به اینکه شما اطلاعاتت زیاده منو راهنمایی کنی کدوم کتاب و استفاده کنم که واقعا راه گشا باشه خیلیم دعات می کنم ان شالله همیشه موفق باشی

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.