2777
2789
عنوان

تقلب

102 بازدید | 16 پست

بچه ها نگا کنید من تو مدرسه درسم خیلی خوبه بعد وقتی امتحان آنلاین داریم چند تا از دوستام و همکلاسی هام ازم تقلب میخان اما من دلم نمخاد بگم چون خودم وقت گذاشتمو درس خوندم اما اونا اگه بهشون نگم فک میکنن خسیس و مغرورم اما دلم نمخاد به کسایی کمک کنم که وقتی بهشون نیاز دارم باهام مثل بی شعورا رفتار میکنن نظرتون چیه😔😔😔🤐🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن .خودتو بزن به مذهبی بازی بگو گناهه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
منکه از اول دبستان تا الان یه دونه تقلب هم ب کسی ندادم..همیشه هم حواسم بوده کسی از دستم نگاه نکنه.. ...

اره من به یکیشون گفتم تقلب میکنم عذاب وجدان میگیرم دوس ندارمم خب ادم صفر شه بهتر از اینکه بقیه درس بخونن و اون از روی اونا اسکی برع

اگه امتحانت لینک نداره تا موقعی که جواب میدی نت رو خاموش کن اگه لینکه هم اعلان هاشونو بی صدا کن

اره مخصوصا تو دی ماه باید اتمام حجت کنم باهاشون بخدا انقدر وقت کمه جوابای خودمو نمتونم بنویسم تازه اوناهم دوستای خوبی نبودن هیچ وقت واگه من کمک بخام کلا به هیچ جاشون نیس😐😐😐👌👌

اره من به یکیشون گفتم تقلب میکنم عذاب وجدان میگیرم دوس ندارمم خب ادم صفر شه بهتر از اینکه بقیه درس ب ...

ببین با حالت ضعف نگو ک اصرار کنن بهت.. خیلی جدی ولی با مهربونی بگو..بعدشم این قضیه رو برا خودت منتفی شده بدون.. یعنی درگیرش نباش.. بگو نمیدم تمام..