2777
2789

خانما من تقریبا شش ماهونیمه زایمان کردم.تواین مدت فقط یکبار پریود شدم اونم دوماه پیش بود.حالا چنوقت پیش ی نزدیکی داشتیم شک کردم قرص اورژانسی خوردم.الان بعد چندروز ازمصرف قرص پریودشدم.برای جلوگیری باقرص مگفتن باید حتما اول پریود شی تاقرص بخوری.حالا منک الان بواسطه قرص اورژانسی پریودشدم متونم قرص جلوگیری بخورم؟ازچندمین روز شروع کنم.میشه طریقه مصرفشو بگین.هم اینک ی قرص خوب معرفی کنینم باطریقه مصرف.ممنون😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من رفتم دکتر زنان گفته بود قرص LDالبته بستگی به ظرفیت فرد داره و مصرفشبعد از روز سوم  چهارم پریوده تا دوره مریود بعدی حالا دکتر به من اینجور گفت

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...