2777
2789

سلام خانوما من چند روزه همش لکه بینی دارم چکار کنم هرکدومم ب اندازه چند قطره وقهوه ای پررنگ دکارم گفته یکم تا سوم پریودی برم پیشش و فردا موئدمه چکار کنم برم پیشش یا نه بخاطر لک بینی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لكه بيني چندتا دليل ميتونه داشته باشه لانه گزيني بالا بودن هورمون پرولاكتين عصبي و.....

چکاب دادم تو اون پرولاکتینم نشون میده ؟؟؟چون همه چیزم نرمال بود جز ویتامین دی

سوم ب سوم پریود میشم هرماه ولی اینماه امشب ۳ شبه ک لکه بینی دارم 

اوکی  ببین منم  دورم  ۲۵ روزه بود  هفت رور لکه بینی قهوه ای بیشتر ترشح قهو ه ای بود داشتم  روز ۳۱ دورم بی بی چک  و ازمایشم مثبت شد  . اما  بارداری شیمایی بود سقط  شد  

گفتم شاید  شماهم مثل من هستید  انشالله بارداری  خواهرمم سر دخترش  دو روز لکه بیینی قهو ه ای داشت 

😂😂😂
چکاب دادم تو اون پرولاکتینم نشون میده ؟؟؟چون همه چیزم نرمال بود جز ویتامین دی

به دكترت بايد بگي لكه داري برات مينويسه تست پرولاكتين

تو چكاپ عمومي نيس

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو
به دكترت بايد بگي لكه داري برات مينويسه تست پرولاكتين تو چكاپ عمومي نيس

ا حتما فردا بهش میگم.میگم اینماه مدروکسی پروژسترون داده بهم خوردم ممکنه از اون باشه ؟؟

ا ینی امکان داره ؟

اره امکان داره .  من حتی از ماما پرسیدم   گفت نه  باردار نیستی پریودیته ولی کم  .  مامانم گفت بی بی چک بزن  ابجیتم اینطوری بود. ولی تا ازمایش ندادی  دل  نبند  بعدش  اذیت  میشی اگه  منفی  بشه

😂😂😂
اره امکان داره .  من حتی از ماما پرسیدم   گفت نه  باردار نیستی پریودیته ولی کم   ...

منم الان زنگ زدم دکترم گفت تا کامل پریود نشدی نمیشه کاری کنم ،گفت تا شنبه صبر کن ،اخه امروزم موئدمه ولی فقط زیر دلم درد میکنه و لکه بینی هم دیروز داشتم امروز ندارم