2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم لطفا خانوما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست
وای منم ال دی میخورم همه اینارو دارم 

خسته شدم من اینجوری نبودم خعلی عصبی شدم خعلی زیااااااد نگم برات.. الان ک میگم بغضم میگیره فوبیا بارداریم دارم انقد میترسم قرصمو مرتب میخورم ولی بشدت عصبی شدم و حرصی.. شما چیکامیکنی؟ چجوری کنار میای؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با قرص جلوگیری میکنم ولی همیشه پریود شدم فقط یه سری خیلی کم در حد لکه بینی خونریزی داشتم محض احت ...

وای خدانکنه. ممنون

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
خسته شدم من اینجوری نبودم خعلی عصبی شدم خعلی زیااااااد نگم برات.. الان ک میگم بغضم میگیره فوبیا بارد ...

عزیزم وقتی انقد عصبیت میکنه روش جلوگیریت وتغییر بده

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
خسته شدم من اینجوری نبودم خعلی عصبی شدم خعلی زیااااااد نگم برات.. الان ک میگم بغضم میگیره فوبیا بارد ...

منم عصبی شدم اما ن ب شدت شما....کنترل میکنم خودمو قبل خیلی بچمو دعوا میکردم العان بهتر شدم‌

منم عصبی شدم اما ن ب شدت شما....کنترل میکنم خودمو قبل خیلی بچمو دعوا میکردم العان بهتر شدم‌

عاره بچمم خعلی شیطونه. بچتون چن وقتشه؟ 

عزیزم وقتی انقد عصبیت میکنه روش جلوگیریت وتغییر بده

خعلی میترسم اخه بقیه مث ال دی خو نیستن کان دوم ک شوهرم دوس نداره دستگاه و امپولم میترسم اطمینانی میگم نیس🤦‍♀️😞

خعلی میترسم اخه بقیه مث ال دی خو نیستن کان دوم ک شوهرم دوس نداره دستگاه و امپولم میترسم اطمینانی میگ ...

گلم بالاخره باید بچه بیاری یدونه بیار خودتو راحت کن

گلم بالاخره باید بچه بیاری یدونه بیار خودتو راحت کن

دارم عزیزم یکی دارم بشدت شیطون واس همین میترسم از بارداری مجدد