2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم لطفا خانوما بیان

240 بازدید | 31 پست

من روش جلوگیریم باقرصه الان یه هفته س قرصم تموم شده ولی پریود نشدم اصلا دل درد وعلائم پریودی هم ندارم دلیلش چی میتونه باشه؟ 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته جلوگیریت با قرصه؟ 

10ماهه ولی دوماه استراحت دادم طبیعی جلوگیری مردیم باز قرص خوردم ک الان تمام شده فعلا پریود نشدم 

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
10ماهه ولی دوماه استراحت دادم طبیعی جلوگیری مردیم باز قرص خوردم ک الان تمام شده فعلا پریود نشدم  ...

میشی نگران نباش. ال دی میخوری؟ عصبیت نکرده؟ پر مو نشدی؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
میشی نگران نباش. ال دی میخوری؟ عصبیت نکرده؟ پر مو نشدی؟ 

نه فقط خشکی واژن گرفتم افتضاح