2777
2789
عنوان

توروخدا قسم دختراتون کوچیکی ازدواج نکنن اصلا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 159 پست

تو این جور تاپیک ها که الان چند وقته هدفمند زده میشه همه یه دست مخالف کودک همسری هستن پس اینایی که میگین سن کم ازدواج کردن کجا هستن که اینقدر خنده کنان و مسخره کنان ازشون صحبت میکنید من که الان چند وقته تو تاپیک ها هستم انگشت شمار هستن اونایی که بگن ما سن کم ازدواج کردیم  راستش حقیقت اینه که مشکل الآن جامعه ما کودک همسری نیست بلکه پیر همسری هست این هم می‌دونم الان یه سری حمله کنان ریپلای میکنن اینو بدونید بخواین یا نخواین مشکل همینی هست که گفتم 😐

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
عوضش رها میشی😊 به هر حال باید ریسک پذیر باشی و تلاش کنی تا زندگیت هیجان داشته باشه وگرنه مثل الان ...

راستش منتظر کسی هم نیستم منتظر اینم پیر بشم بمیرم 😅

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا اون دختره طلاق می گیره،  سواد و هنری هم که بلد نیست ، به احتمال زیاد برای نون شبش صیغه این ...

مادر خوبی هم باشه وقتی بابا بالاسرش نیست بازم کمبود داره!

تازه اونم درصورتیکه سر بچه دعوا نباشه مثل اینا دو روز دست باباشه دو روز دست مامانشه

ازدواجم مثل بچه دارشدنه ی زمانی میگیم ما ازدواج نمیکنیم زوده بچه دارنمیشیم زوده بعد که میخوایم اتفاق ...

اتفاقا من تو مجردیم بهترین اوقات زندگیم بود

هرکاری که دلت بخواد انجام دادم

درس خوندم کار کردم سفر رفتم با دوستام خوش گذرونیام رو کردم

بعد دیگه سن ۲۷سال ازدواج کردم با اینکه از انتخابم برای ازدواج راضیم بعضی وقتا میگم هنوزم وقت داشتم برای مجردی کردن

اینو گفتم که دیگه همه رو با هم جمع نبندی

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

ببینین همه اونایی ک پیر دختر شدین بعد ازدواج کردین شما خودتونو چی تصور میکنین؟ملکه الیزابت یا چی یا کی اصلا در حدی هستین ک بخاین راجب سن ازدواج دیگران اظهار نظر کنین؟ ببینین اونقد کمبود و عقده دارین ک چش ندارین خوشبختی و ارزش جایگاه و موفقیت یه زن ک سنش از خودتون کوچیکتره رو ببینین بعضیاتون خیلی بی سوادین ک سوادو تو تحصیلات میبینین...

اصلا برا خودت بشین معنی کن سواد چیست؟اگ تونستی دو یه جمله سوادو فرهنگو معنی کنی بیا اینجا زر بزن..

درضم چرا فک میکنین اونایی ک زود ازدواج کردن یا فقیران یا سطح تحصلات کم یا...میدونین چرا چون شما با این تفکر میخاین ب خودتون بقبولونین ک اونا از شما پایینترن میخاین با این تفکر از اون حس حسادته کم کنین اره جانم اینطوریه

درضم اونی ک پیام منو ریپلای میکنی بهت بگم یا باهام موافقی یا اگ تکذیب میکنی منتظر یه جنگ جهانی باش🤣ک. قهوه ایت کنم🤞👊

هشتگ#و خداوندسر را آفرید تا روی گردن قرار بگیره نه در ک و ن این و اون اینو با خودت هی زمزمه کن تکرار کن افرین

آخرین کلامم چه دکتر باشی چه مهندس چه هرچی هیچوخت بهت اجازه نمیدم راجبم 💩زیادی بخوری 

از بچگی یاد گرفتم مث مرد باشم و رو حرفام بمونم نزارم کسی حقمو ظایع کنه پس توام قد و اندازه من نیستی بخای زر زر اضاف کنی

ببینین همه اونایی ک پیر دختر شدین بعد ازدواج کردین شما خودتونو چی تصور میکنین؟ملکه الیزابت یا چی یا ...

درضم یادتون نره ک هیچوخت شیطونی و لوند بودن و شور و آشتیاق و با طراوت بودن و بقول همسرم لطیف و شکوفه بودن هیچوخت تو دخترایی نیست ک سنشون زیاده اونا ادا اطوار ندارن برا همین مرد جذبشون نمیشه ..فراموش نکن تویی ک دیر ازدواج میکنی همیشه منتظر سرکوفت از طرف شوهرت باش ک بت میگه کی میگرفتت با این سنت من اومدم گرفتمت یااااا  زن نگرفتم مادر گرفتم برا خودم یاااا  .....تجربه ثابت کرده کسایی ک زود ازدواج میکنن ((منظورم ۱۴ساله ها نیست)). منظورم زیر ۲۰سال هست  ))تجربه ثابت کرده اینا همیشه حرفشون ب کرسی میشینه و زبونشون جلو شوهر و خانواده شوهر درازه چون با هزار آرزو تونستن دخترو بگیرن

به شخصه شوهر من که تو محرم ماه نذر امام حسین کرده بود ک جواب بله رو بهش بدم و همیشه همسرم میگه آسون به دستت نیاوردم ک بخام آسون از دستت بدم چه نذری نیازی گریه هایی ک نکردم برات پس در نتیجه سن کم ها با ارزش ترن ❤️

درضم یادتون نره ک هیچوخت شیطونی و لوند بودن و شور و آشتیاق و با طراوت بودن و بقول همسرم لطیف و ...

افرین لایک داری دختر👏👏👏

دهنه همشونو بستی ....یادم باشه تو این جور تاپیک ها تگت کنم بیای حسابشونو برسی😂

لا إله إلّا اللّه
اتفاقا من تو مجردیم بهترین اوقات زندگیم بود هرکاری که دلت بخواد انجام دادم درس خوندم کار کردم سفر ...

همونطور که شماهاهم وقتی بحث سن میشه میگید همه ی اونایی که زیر 20سال ازدواج میکنن اینجورین اونجورین منم جمع میبیندم که همه ی اونایی که دیر ازدواج میکنن اینجورین....... مشکلی هست ؟؟؟؟؟؟؟

لا إله إلّا اللّه
درضم یادتون نره ک هیچوخت شیطونی و لوند بودن و شور و آشتیاق و با طراوت بودن و بقول همسرم لطیف و ...

و اینم یادم رف بگم ک به شخصه اینجور آدما رو ک دیر ازدواج میکنن اصلا شخصیت یا آدم حسابشون نمیکنم و همیشه خودمو ازشون بالاتر میبینم چون اگ بهتر بودن یکی میومد میگرفتشون🤣

درضم تویی ک ادعات میشه بشینی خونه پدرت درس بخونی و تحصیلات زیاد بهم بگو ببینم اون فیثاغورسی که خوندی کجای زندگیت به دردت خورده؟ شرط میندم توام مثل همه میشینی تو تنهایات دعا میکنی شوهر گیرت بیاد🤣

والا ماعم تو فامیل همچین دخترایی رو داریم ک مثلا حرفش ک میشه میگن ازدواج نمیکنیم در واقع اونا اصلا بخانن شوهر پیدا نمیشه براشون..کسیم تو فامیل بهشون حتی سلام نمیکنن 

یا یکی پسرش مثلا ۲۷سالشه تجربه ثابت کرده دنبال دخترای زیر ۲۰سال میکردن و بالای ۲۰رو میگن اونا دیگ وقت شادیشون گذشته🤣

هشتگ#ادم حسابتون نمیکنم که هیچ نسبت بهتون حس ترحمم دارم 😂