2789
عنوان

توروخدا قسم دختراتون کوچیکی ازدواج نکنن اصلا ازدواج نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 159 پست
حرفهای مادربزرگها  پس این همه روانشناس و جامعه شناس و علم پزشکی از شما کمتر میفهمن با سوم راهن ...

اصلا ربطی ب سن نداره 

من تو فامیلمون 50 نفر میشناسم سنشون خیلی کم بود ازدواج کردن ولی الان ی زندگی دارن که همه حسرتشونو میخورن 😏😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبختیش که عیب نداره ما هم خوشحال میشیم  ولی نکته مهمش اینجاست که یه عالمه بچه داریم که انداز ...

اره جون عمشون میفهمن 

من خودم ۱۸سالم بود هرکی میرسیدزمیگفت چقدز فهمیده ای بیشتر ازسنت الان رفتارای ۱۸سالگیمو یادم میاد میگم چقد بچه بودم هیچی نمیفهمیدم واقعا

😅ن میگن درکمون از۳۰ساله هابیشتره😅خداییش من همهههه بهم میگفتن بیشتر ازسنت میفهمی بعد الانمو ک ۲۶سال ...

اكثرشون راضين چون توقعاتشون در همون سطح موند

مگرنه دختري كه تحصيلات داره و اهل پيشرفته طرز تفكرش كجا و دختر بچه ١٤.١٥ ساله تفكر و توقعش كجا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اصلا ربطی ب سن نداره  من تو فامیلمون 50 نفر میشناسم سنشون خیلی کم بود ازدواج کردن ولی الان ی ز ...

من که ندیدم 

اغلب زوجهای نرمالی که دیدم بعد درس و دانشگاه ازدواج کردن 

البته به غیر از نسل پدر و مادرامون....

خو عزيزم نميشه ك هركي نياز داشت سريع شوهرش بدن يا بره با يكي.... اينكه ميشه جفتگيري

دلیل نمیشه ولی جز اصلی ترین مسائل زندگی هس

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

این حرف ها توی جامعه ی ایرانی به هیچ کجا نمیرسه چرا ؟؟ چونکه این مسائل باید توی مدارس و جامعه حضوری توسط افراد متخصص اموزش داده بشه نه توی سایت و اینور اونور 

نصف دختر ها فکر میکنن ازدواج یعنی رابطه و‌رستوران و عشق و حال و لی لی کردن و لباس عروس 

اكثرشون راضين چون توقعاتشون در همون سطح موند مگرنه دكتري كه تحصيلات داره و اهل پيشرفته طرز تفك ...

بنظر من دختر اول باید به سن قانونی برسه اگه خواست دانشگاه بره نخواست پی یه هنری بره تا۲۲سالگی مطالعه کنه تفریح کنه زندگی کنع ۲۳ و۲۴ عالیه براش متاهلی

😅ن میگن درکمون از۳۰ساله هابیشتره😅خداییش من همهههه بهم میگفتن بیشتر ازسنت میفهمی بعد الانمو ک ۲۶سال ...

دقیقا آدم عوض میشه معیاراشم عوض میشه بهتره که بچه نباشی تازه اینا ذوقم میکنن شوهراشون ۴۰سالن خودشون کم سن 😑من یه خواستگار داشتم ۵سال ازم بزرگتر بود میگفتم پیره نمیخوام 😂😂😂😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دلیل نمیشه ولی جز اصلی ترین مسائل زندگی هس

جز اصليترين مسائل زندگيه ولي نه مسائلي كه تمام ايندتو با اون بسنجي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

این چیزا دیگه به خانواده برمیگرده. 

فرهنگ پایین ، ازدواج زودهنگام رو میطلبه.

البته دختراشون رو برای ازدواج تو نوجوانی تربیت میکنن انقدر که دختر بچه ۱۴ ساله نیاز جنسی هم داره😏

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این حرف ها توی جامعه ی ایرانی به هیچ کجا نمیرسه چرا ؟؟ چونکه این مسائل باید توی مدارس و جامعه حضوری ...

از اون رابطه هم فقط باردار شدن بلدن

هنوز پیراهن عروسی رو آویزون نکرده ، پیرهن بارداری میپوشن...

بعد میگن،  اههه چرا شوهرامون این طور و اون طوری شدن.....