2777
2789
عنوان

کرونا و گواهینامه

601 بازدید | 19 پست

سلام. من مهر 98. برای گواهینامه   اقدام کردم.   آیین نامه قبول شدم آزمون عملیم مونده با امتحانام تداخل پیدا کرد تا مهر 1400 وقت دارم   قبول شم

بعد امتحانام کرونا تشریف آورد و من دیگه  نرفتم شرکت کنم عملی رو. 

کلی پول دادم. براش الان هیچی به هیچی.  

اصلا پول. هیچی. 

احساس خیلی بدی دارم که نمیتونم گواهینامه رو بگیرم.  اصلا. میرم برای خرید بیرون  این ماشین های. آموزش رو میبینم. خیلی عصبی میشم. کاش یه سال تمدید میکردن من آنقدر استرس نکشم  اگر وقتش بگذره باید از اول برم ؟؟

شما جای من بودید می‌رفتید با این شرایط آزمون بدید؟؟ 

یا از  این سال میگذشتید دوباره بعداً شرکت می‌کردید. ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توخود کرونا کلاس ثبت نام کردم معلوم نیس کی میره منم نمیتونم زندگیمو بزارم برای بعد کرونا

من نمیگذشتم از کلاسم هزینه ای که کردم چون برام مهمه الکی کش ندم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

منم تو کرونا رفتم چیزی نیست بابا 

اگه نری یه حدود ۴۰ یا ۸۰ میدی کارتکس دوسال اعتبار بهش میدی و میتونی توی این دوستل برای دس فرمون بری 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

تو خوبه تا ۱۴۰۰ وقت داری

من تا برج ۱۰ همین امساله

بقول شما کلی حرص میخورم ماشین بقیه رو میبینم

انگیزه و اراده هم ندارم

همش امروز فردا میکنم

البته بچه هام شیر ب شیرنو کوچیک

دو نفرو میخان ک بگیرنشون

اصلا بخاطر بارداریو زایمانام طول کشید ک نرفتم

حالا بزار خاهرشوهرام برن انگیزه بشه برام🤣

♥️💞
واقعا؟؟؟؟پول بدیم اعتبار کارتکس تمدید میشه؟؟؟

اره فککنم شیش ماه باید بگذره خودشون اطلاع میدن معمولا

من کلاسامو رفته بودم بعده شیش هف ماه گف ۴۰ تومن بده برا تمدید اعتبار جدیش نگرفتم چون خیلی دیر کلاسامو برگزار کردن تاخیریه هم ازم گرفتن حالا کار نداریم ۸۰ تومن دادم😑

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

[QUOTE=169551389] یعنی این دوسال بگذره میتونم دوسال دیگه تمدید کنم؟[/QUOTE

اره

اما برو ازمونا تو دختر 

شما. دی ۹۷ ثبت نام کردی؟

ن اخرا برج ۳ بود.

بعد ک ثبت نام کردم فهمیدم باردارم رفتم کنسلش کنم

خانمه مغزموشستشو داد ک حیف پشیمون میشی و بعدن وقت نمیکنی

اموزش عملیم ۷ماهم بود.بعد دیگه ولش کردم ک کردم

♥️💞