:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم دکتر خوب برای تزریق ژل خیلی مهمه. من خودمم می ترسیدم بعد تزریق ژل لبام زشت بشن به خاطر همین سر پیدا کردن دکتر خیلی وسواس به خرج دادم. آخرم بعد از کلی تحقیق رفتم موگه کلینیک توی پاسداران کلی هم راضیماینم شمارشون خواستی تماس بگیر 09904204682
منم اتفاقا خیلی دارم تحقیق میکنم برای ژل لب چون واقعا شوخی نیست که باید جای درست و حسابی رفت، من فعلا از نمونه کارای کلینیک ماهورا خیلی خوشم اومده از اونجا وقت گرفتم
عزیزم من دو ماهه ژل لب زدم... خیلی طبیعی میخواستم... کلا بهشون گفتم دوس ندارم لبام شبیه اردک بشه.... تو کلینیک تهران نوین مدل روسی زدم. خودم خیلی راضیم. چون شوهرمم خیلی حساسه رو این موضوعات میگفت قشنگ شدی