2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا کمک🙏🙏🙏

112 بازدید | 14 پست

پسرم یک سالشه 

امروز دوبار خیلی شدید بالا اورده.

صبح عدسی دادم دو ساعت بعد شیر دادم همه شیر رو بالا اورد یکمم از عدسی

عصر بهش  سوپ بلدرچین میکس دادم کامل خورد و بازم همه اش رو بالا اورد.

کلا هم غذاش رو میکس میخوره اگه یکم بافت داشته باشه ممکنه بالا بیاره

اما اینبار میکس بود و بالا آورد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا سنگینیش کرده ب قول ما... رودل کرده، عدسی خیلی سنگینه شاید زیاد خورده، یکم خاکشیر درست کن ببین خوب نمیشه! بی ضرره... یا این ک ویروسه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
چرا اینقدر سنگین هست رژیمش توی یک روز؟ عدسی شیر سوپ بلدرچین؟؟ معده بچه یک قابلیتی داره نیمتونه هضم ...

موافقم، عدسی سرده و سنگین، بلدرچین گرمه ولی سنگین... زیادی چیزی خورده...

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
چرا اینقدر سنگین هست رژیمش توی یک روز؟ عدسی شیر سوپ بلدرچین؟؟ معده بچه یک قابلیتی داره نیمتونه هضم ...

عزیزم شیر خوار هست صبحانه عدسی دادم بهش عصر سوپ

شیر که خیلی کم میخوره روزی دو بار ۱۲۰ سی سی

عزیزم شیر خوار هست صبحانه عدسی دادم بهش عصر سوپ شیر که خیلی کم میخوره روزی دو بار ۱۲۰ سی سی

متوجه شدم

عدسي غذاي سنگيني هست معده براي هضمش زمان ميخواد..دوساعت بعدش شير دادين معده بر بوده بالا اورده يك چيز كاملا مشخصيه.

سوپ بلدرچين هم باز سنگينه، وقتي ديدين قبلش بالا اورده يعني بايد يكم به معدش اسنراحت ميدادين سوپ رو خذف ميكردين يك پوره سبك بهش ميدادين

💕

متوجه شدم عدسي غذاي سنگيني هست معده براي هضمش زمان ميخواد..دوساعت بعدش شير دادين معده بر بوده بالا ...

ممنون از توضیحتون

گمونم همین بوده تازه تو عدسیش زرده تخم بلدرچین هم ریخته بودم. 

درسته.

شام فقط چند قاشق بهش پوره دادم