2777
2789

سلام 

شروعش:

ازدواج ما سخت اما عاشقانه بود هه 

پایانش:

طلاق 

لطفا برید تاپیک قبلم رو بخونین و براساس اون تاپیک اینجا بهم بگید چ غلطی کنم؟

چجوری میتونم طلاق بگیرم؟اول باید برم کجا؟

من خودم استان فارسی هستم همسرم استان اصفهان 

اگه برم کارای طلاقمو همون شهر خودم که عقد کردیم انجام بدم میتونه حکم عدم تمکین بگیره؟و من میتونم ادعا کنم امنیت جانی ندارم؟

۲قلو پسر ۱سال و خورده ای دارم لطفا راجع ب سلب حضانت پدر هرچی میدونین بگین 

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقتم هرجا بخوای میتونی انجام بدی ..عدم تمکین برای اینکه زن ناشزه میشه و بهش نفقه تعلق نمیگیره برای شما چ فرقی داره تمکین یا عدم تمکین چون شما داری درخواست طلاق میدی ...میتونی باهم توافق کنین مهریه رو ببخشی بجاش حضانت بگیری

بنظرم اولین کاری که میکنی از پدرشوهرت شکایت کن ، بگو امنیت جانی ندارم ، بی اجازه وارد خونه م میشه و بهم توهین‌میکنه و من رو میزنه 

تا حساب کار بیاد دستشون

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
سابقه ی و پرونده داشتن خانوادگیشون تاثیری تو حضانت بچه داره؟

برای گرفتن حضانت خانواده رو تاثیر نمیدن تو رای ، باید ثابت کنی که همسرت عدم صلاحیت داره و اینکه کلا حضانت بچه تا ۷ سالگی با مادر هست

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است