2777
2789
عنوان

علاقه به یادگیری طراحی و نقاشی دارین؟، 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 33 پست
مدادرنگی فابر کلاسیک خوبه میتونی36رنگشو بگیری پیکاسو آرتیست هم خوبه تو همون رنجه

ممنونم عزیزم، مداد مشکی چی بگیرم؟ 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو a4هست آخه 😅

هرجوری راحتی عزیزم

من خودم کارام را تو گوشی جدید عکسشو ندارم بعدا تاپیک میزنم میزارم😋😋

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
ممنونم عزیزم، مداد مشکی چی بگیرم؟ 

مداد طراحی که باهاش طرح اولیه رو بکشی یا سایه زدن هم میخوای انجام بدی؟ 

اگ برا سایه زدن میخدای  فابرکاستلb6 یا مارکMQ  و ADELو پیکاسو  خوبن 

اگ داسه کشیدن طرح ادلیه هم میخدای مداد معمدلیHBبگیر

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
چی بهتره برم یاد بگیرم سیاه قلم یا مداد رنگی یا آبرنگ یا رنگ روغن؟☹️

بنظرم اول  طراحی و سیاه قلم چون پایه ایه

بعد ب ترتیب همون مدادرنگی و آبرنگ و رنگ روغن 

بنظرم اول  طراحی و سیاه قلم چون پایه ایه بعد ب ترتیب همون مدادرنگی و آبرنگ و رنگ روغن

عزیز طراحی چهره بخوایم یادبگیرم چند مدت طول میکشه ؟ 

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
مداد طراحی که باهاش طرح اولیه رو بکشی یا سایه زدن هم میخوای انجام بدی؟  اگ برا سایه زدن میخدای ...

واسه داخل چشم یه نقطه های سفید میندازنا ک حالت برق چشم هارو نشون میده، اون چیه چ مدادیه؟؟؟ 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
خیلی ولی فکر کنم استعداد ندارم بخاطر این هیچوقت سمتش نرفتم 

درسته استعداد کمک میکنه سریعنر بری جلو ولی  واسه طراحی و نقاشی  اگه هیچ تجربه و استعدادی هم نباشه اگ  تمرین انجام بدی و آموزشت خوب و کامل باشه هیچ فرقی  در نهایت با کسی ک استعداد داشته باشه نداری حتی پیشرفتتون بیشتر هم باشه

واسه داخل چشم یه نقطه های سفید میندازنا ک حالت برق چشم هارو نشون میده، اون چیه چ مدادیه؟؟؟ 

واسه اون حالت هم میشه از پاک کن فرچه ای استفاده کرد هم پاک کن برقی  و واسه نقطه خیلی ریز خودکار سفید

البته خودکار سفید باید کم استفاده بشه چون مصنوعی میشه

عزیز طراحی چهره بخوایم یادبگیرم چند مدت طول میکشه ؟ 

بستگی به زمانی ک صرفش میشه داره ولی بنظرم اگه 7تا 8ماه  وقت بزاری کامل حرفه ای میشی

واسه اون حالت هم میشه از پاک کن فرچه ای استفاده کرد هم پاک کن برقی  و واسه نقطه خیلی ریز خودکار ...

من غلط گیر میزدم😂😂😂😂😂ولی خیلی قشنگ میشد😂😂😂

من غلط گیر میزدم😂😂😂😂😂ولی خیلی قشنگ میشد😂😂😂

اره  منم  قبلا میزدم از غلط گیر ولی اونجوری حرفه ای تره😁