2777
2789

يه جاديدم تبليغ كردن هشتادفايده شوهم گفت بعدنوشته بودروي پوسته آهوواقعيتش عصبي شدم چراآهوبيچاره رويعني شكاركردن ازپوستش درآمددارن؟؟كلاواقعانميدونيم چي درسته چي غلط😢الان شماحرزامام جوادگرفتيد؟تاثيرداره؟

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام جواد علیه السلام روی پوست آهو نوشتند و بعد فرمودند داخل قاب نقره باشه و نماز مخصوصش خونده شه و بعد به بازوی سمت راست بسته میشه.

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

پوست آهو مگه چیه . پس این همه حیوانات کشته میشن گوشت و مرغشو میخوریم هم بده؟ هر موجودی یه استفاده ای داره . زمان قدیم دعا ها ن قران روی پوست آهو نوشته میشد. این افتخاری برای اون آهو هست که پوستش به جای زیرانداز روش دعا نوشته بشه

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
پوست آهو مگه چیه . پس این همه حیوانات کشته میشن گوشت و مرغشو میخوریم هم بده؟ هر موجودی یه استفاده ای ...

آهوحلال گوشته ؟

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
وضو بگیر رو به قبله بشین مفاتیح رو باز کن اول حرز امام رضا رو بنویس بعد حرز امام جواد رو  ه ...

نوشتنش خيلي سخت بودظاهرامثلانوشته بودقلمي كه باهاش مينويسي بايددست سازه مسلمان باشه