2777
2789
عنوان

بچه ی دو ساله ام درد داره میگه اوخ

315 بازدید | 28 پست

پسرم دوسال و نیمشه دو روز هست که قسمت پشت پهلوی چپش رو با دست میگیره و میگه اوخ گاهی در حد 10 -ثانیه گریه آروم میکنه اولش فکر کردم بخاطر اینکه دارم از دستشویی میگیرم و گاهی جلوی مدفوعش رو میگیره چون حوصله نداره اینطور میشه و نفخ میکنه اما الان تازه مدفوع کرده و دوباره میگه اوخ ، تو اینترنت چیزهای وحشتناکی نوشته که من واقعا وحشت کردم

کسی بوده بچه اش اینطور باشه؟ مشکلش حل شده!؟ 

چه پزشکی باید ببرم؟ آزمایش میخواد؟ سی تی اسکن؟ سونوگرافی؟ چی میخواد؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل خیلی ادمو میترسونه شاید دلش دردمیکنه عزیزم 

آخه دلش رو نمیگیره فقط پشت پهلو اون هم فقط سمت چپ، تابحال سابقه دل‌درد نداشته...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
متخصص داخلی

پزشک اطفال نمیخواد؟؟

وای کی میخاین بفهمین گوگل داروخونه یا بیمارستان نیس

شوهر من بالای کتفش درد میکرد تو نت نوشته بود نشونه هپاتیت!!!! 

باور نکن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
اوخی عزیزمممممم😍😍😍😭

دعا کن براش گلم، خیلی میترسم

وای کی میخاین بفهمین گوگل داروخونه یا بیمارستان نیس شوهر من بالای کتفش درد میکرد تو نت نوشته بود نش ...

آخه یکی از بچه های فامیلمون تو این سن سنگ کلیه گرفت هنوز که بزرگه هی درگیره

ببر متخصص داخلی.قبلش زنگ بزن به منشیش بهش بگو میخوام بچمو بیارم نزدیک سه سالشه دکتر ویزیت میکنه یا ا ...

ممنون گلم

وای کی میخاین بفهمین گوگل داروخونه یا بیمارستان نیس شوهر من بالای کتفش درد میکرد تو نت نوشته بود نش ...

والا

من علائم بیماریمو زدنی مینویسه سرطان😂.بخدا اوایل یه دلشوره ای میگرفتم