2777
2789
عنوان

اینا علایم ام اسه ؟یا دیسک

65 بازدید | 8 پست

دوماه پیش سر درد شدم سمت راست سرم بعد دوروز زد به پشت قفسم بعد شب از ساق پا تا کف پا بی حس شد و گزگز میکرد 

دکتر رفتم گفت استرس و اضطرابه 

دارو داد از اون روز به بعد با کلوزام علائمم کم شد اما تنگی نفس هنوز هس و شانه گردنم عضلش گرفته  اما گاهی بر میگرده الانم از پشت زانو تا کف پام گز گز میکنه و درد داره و خشکه 

درضمن کمر دردم دارم ۴ماهه زایمان کردم 

علائم دیسک کمر چیه 

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

با بی حسی زایمان کردی؟ اگر کردی که از اونه

ام اس بیشتر از ناراحتی چشم شروع میشه . خودتو نگران نکن 

از دیسک یا استرس یا ضعف بدن باید باشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
با بی حسی زایمان کردی؟ اگر کردی که از اونه ام اس بیشتر از ناراحتی چشم شروع میشه . خودتو نگران نکن&n ...

خیلی پام اذیتم میکنه همش سرده  تاری دید و سرگیجه هم دارم 

چکاب دادم مشکلی نبود 😭😭

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نگران چی هستی 

شاید رگ سیاتیکت گرفته

یه جاهایی رگ گیری میکنن . برو انجام بده خیلی گرفتگی ها در دها خوب میشن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مشکل سیاتیک داشتم  علائمشو میدونید ؟

دردی از شانه و کمر ک میکشه به پا فکر میکنم سمت راست بدنه .

اینو مطمین نیستم

خیلی پام اذیتم میکنه همش سرده  تاری دید و سرگیجه هم دارم  چکاب دادم مشکلی نبود 😭😭

دکتر چی رب ای؟

ممکنه گوشت عفونت کرده باشه یکی ازدوستام سرش گیج می رفت رفت دکتربهش گفت گوشت عفونت کرده بنظرم برودکترعمومی اگرتشخیص ندادبرومتخصص گوش وحلق وبینی

دکتر چی رب ای؟ ممکنه گوشت عفونت کرده باشه یکی ازدوستام سرش گیج می رفت رفت دکتربهش گفت گوشت عفونت کر ...

ممنون عزیزم ۶ماهه گوشمم درد میکنه دکترم ۳بار رفتم میگه عصبیه

کفتر کاکل بسر وای وای 💃💃