همه ما معمولا از نان باگت فقط برای ساندویچ استفاده میکنیم، خیلی اگر اهل تنوع و ابتکار باشیم خمیر داخل آن را به جای نان، کف قابلمه برنج میریزیم و تهدیگ درست میکنیم، غافل از اینکه با ترکیب نان باگت و مایه تخممرغی یک شیرینی یا شاید بتوان گفت میانوعده خوشمزه و پرانرژی میتوان درست کرد.
مواد لازم
1 پیمانه شیر
2 عدد تخممرغ
کمی وانیل
3/1پیمانه شکر
1 عدد نان باگت
روغن سرخکردنی به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته برای تزئین
یهجور دیگه
برای تهیه این شیرینی حتما لازم نیست از نان تازه استفاده کنید. با نان باگت مانده و بیات هم میتوانید این شیرینی را درست کنید.
1 تخممرغها را در یک کاسه شکسته و با چنگال خوب هم بزنید. وانیل را هم اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. حالا شکر و شیر را هم به تخممرغها افزوده و این بار با همزن دستی مخلوط کنید.
نکته: وانیل باعث میشود بوی زهم تخممرغها گرفته شود.
2 وقتی این مواد خوب با هم ترکیب شدند و مایه یکدستی حاصل شد، آن را کناری بگذارید. حالا نان باگت را با چاقوی ارهای به شکل حلقههایی با عرض 2 سانتیمتر برش بزنید.
3 در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا نانهای برش زده را ابتدا در مخلوط شیر و تخممرغ شیرین غوطهور کرده و سپس بیرون آورید. البته بعد از بیرون آوردن نانها از داخل مخلوط، تکههای نان را چندبار تکان دهید تا مواد اضافی آن جدا شود.
4 حالا نانهای آغشته شده به مواد را در روغن داغشده بیندازید تا خوب سرخ و طلایی شوند. بعد از سرخ و برشته شدن شیرینیها آنها را درآورده روی یک دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. حالا میتوانید با پودر پسته و نارگیل آنها را تزئین کنید و یا با شکلات صبحانه میل کنید.
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...