2777
2789
سلام
من چند سالیه ازین شیرینی ها درست میکنم و واقعا راحت و خوشمزه است
و اگر بعنوان عصرانه به مهموناتونم بدید عمرا بفهمن چیه و چجوری درست شده.
و یجورایی شبیه شیرینی دانمارکی در میاد

اینم لینکش
امیدوارم لذت ببرید

http://www.hamshahrimags.com/NSite/FullStory/News/?Id=18571
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای ممنون همین الان دنبال یه دستور خوشمزه بودمممم
خالق من "بهشتی " دارد .نزدیک.زیبا و بزرگ و "دوزخی" دارد به گمانم کوچک و بعید...ودر پی دلیلیست که ببخشد ما را..گاهی به بهانه یک دعا در حق دیگری...شاید امروز آن روز بی دلیل باشد...!
خواهش میکنم
امیدوارم خوشتون بیاد
من که هم پسرم دوست داره و و هم همسری و هم مهمونا
چیزی هم نیست که سخت باشه و خراب شه

نووووووووووووووووووووش جون
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
همه ما معمولا از نان باگت فقط برای ساندویچ استفاده می‌کنیم، خیلی اگر اهل تنوع و ابتکار باشیم خمیر داخل آن را به جای نان، کف قابلمه برنج می‌ریزیم و ته‌دیگ درست می‌کنیم، غافل از اینکه با ترکیب نان باگت و مایه تخم‌مرغی یک شیرینی یا شاید بتوان گفت میان‌وعده خوشمزه و پرانرژی می‌توان درست کرد.



مواد لازم
1 پیمانه شیر
2 عدد تخم‌مرغ
کمی وانیل
3/1پیمانه شکر
1 عدد نان باگت
روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته برای تزئین


یه‌جور دیگه

برای تهیه این شیرینی حتما لازم نیست از نان تازه استفاده کنید. با نان باگت مانده و بیات هم می‌توانید این شیرینی را درست کنید.



1 تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و با چنگال خوب هم بزنید. وانیل را هم اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید. حالا شکر و شیر را هم به تخم‌مرغ‌ها افزوده و این بار با همزن دستی مخلوط کنید.
نکته: وانیل باعث می‌شود بوی زهم تخم‌مرغ‌ها گرفته شود.
2 وقتی این مواد خوب با هم ترکیب شدند و مایه یکدستی حاصل شد، آن را کناری بگذارید. حالا نان باگت را با چاقوی اره‌ای به شکل حلقه‌هایی با عرض 2 سانتی‌متر برش بزنید.


3 در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. حالا نان‌های برش زده را ابتدا در مخلوط شیر و تخم‌مرغ شیرین غوطه‌ور کرده و سپس بیرون آورید. البته بعد از بیرون آوردن نان‌ها از داخل مخلوط، تکه‌های نان را چندبار تکان دهید تا مواد اضافی آن جدا شود.
4 حالا نان‌های آغشته شده به مواد را در روغن داغ‌شده بیندازید تا خوب سرخ و طلایی شوند. بعد از سرخ و برشته شدن شیرینی‌ها آنها را درآورده روی یک دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. حالا می‌توانید با پودر پسته و نارگیل آنها را تزئین کنید و یا با شکلات صبحانه میل کنید.
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
این همون فرنج تست هست که بجای نون تست نون باکت داره نمکی هم میتونید درست کنید یعنی شور بشه البته برا کسی که شیرین دوست نداره
منم برا صبحانه بجه هام درست میکنم بعضی وقتا ولی به نظر من بوی تخم مرغ میده خودم دوست ندارم ولی بقیه تو خونه ما دوست دارن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   zariqwp  |  19 ساعت پیش
توسط   bff_  |  1 روز پیش