ببر فوق تخصص کودکان شیر خوب بیش نمیرسه و مشکل گوارشی
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
عزیزم دور سر دختر من تا سه ماه فقط ۱سانت رشد داشت چن تا دکتر من وترسوندن از اول تولدش دورسرش ۳۷بود تا ۴ماهگی ۴۲ بود اما الان خداروشکر ۴ سالشه همه چیش نرماله دکتر گفت خیلی ازبچه هاماه های اول رشد دور سرشون کمه بعدا خوب میشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حساسیت به پروتئین گاو داره تو مدفوعش خون بود دکترش ازمایش نوشته
لبنیات استفاده نکن
کاربر مرد و کورد هستم @@هیچ وقت ادعای برتری مکن بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
واقعا دختر من بعد از ده روز دور سرش یک سانت کم شد ورم داشت همه ی حرکاتش هم خوبه ممنون عزیزم ی ...
طبیعی عزیزم منم ۴ سال پیش خیلی ترسیدم خیلی نگران دور سرش بودم اما خداروشکر دکتر گفت چون حرکاتش عادیه وهمه چیش نرماله مشکلی نداره اما الان هم دورسرش هم قدش نرماله
رژیم دارم ولی بعد از چند ماه دوباره دیروز مدفوعش خونی بود نمیدونم چیکار کنم دیگه
شیر مادر میخوره و تو هم تا میتونی کمتر رژیم بگیر و بچسب به ورزش اگه به بچه شیر میدی و ویتامین بخور
رژیم لبنیات و گوشت گاو و حبوبات وتخم مرغ و..دارم چیزی برای ورزش نمیمونه😥
تخم مرغ و سیب زمینی گوشت مرغ ماهی و حبوبات
استفاده کن درکنارش هم قرص ویتامین