2777
2789
عنوان

برای آینده بچه هام شدیدانگرانم

204 بازدید | 12 پست

من وهمسرم هردومعتقد هستیم والبته نه درحدی که فکرکنید حتی شاید کسی دربرخورد اول از روی تیپ وظاهرمون متوجه نشه میخوام بگم درعین معتقدبودن به روز هم هستیم وشور هیچ چیزی رو درنمیاریم. اماچیزی که درموردش نگرانیم آینده وسبک زندگی جدیده، قبح خیلی ازمسائل اخلاقی شکسته شده روابط نامشروع بین 80 درصد جوونا رواج داره، ازدواج سفید و... نمیدونم باید درمقابل این حجم ازتغییرات منعطف باشم یا واکنش نشون بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فقط باتربیتای خوب پدرم تونستم خودمو نگه دارم و سمت یکسری کارا نرم 

جوری تربیت شدم که قانع شدم که به خودم اجازه ندم هر کاری بکنم😊🍒

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

میفهمم عزیزم.واقعا بچه بزرگ کردن سخت شده.تا بچه ان پیش خودمونن خیالمون راحته ولی بزرگ میشن میرن بیرون آدم میترسه.هرچند خودمونم جوون بودیم ولی خب آدم دوس داره بچش عاقلتر از خودش باشه

من که فقط باتربیتای خوب پدرم تونستم خودمو نگه دارم و سمت یکسری کارا نرم  جوری تربیت شدم که قان ...

آفرین خداکنه ماهم بتونیم بچه های خوب تربیت کنیم ولی خوب جو اجتماع خیلی تاثیرگذاره

کاملا درکت میکنم

پسرم سه ساله است اگه بدونی از الان به چه چیزایی فکر میکنم

حس میکنم هر چقدر که من تاثیر بذارم روش باز هم ممکنه جامعه تفکرش رو عوض کنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فعلاخیلی کوچیکن قبل ازسن مدرسه😂

ببینین....

در واقع خیلی شنیدین که میگن بچه های دیروز کجا و بچه های امروز کجا....

ولی باید بدونین که نهایت ۳۰ درصد شخصیت فرزندان رو بحث ژنتیک و نوع تربیت والدین میسازه و مابقی اون رو خود فرزند با دیدن و یادگرفتن از محیط پیرامونش میسازه...

حالا حرف من اینه که والدین دیروز بنا به جنس محیط پیرامون فرزندان خیلی کار بزرگی نمیکردن که مثلا بچه های دیروز خیلی بهتر میشدن(از لحاظ روحی و جسمی)...

ولی دقیقا والدین امروز هستن که باید برای اون ۳۰ درصد به اندازه ای ۱۳۰ درصد انرژی بزارن تا بچه ها بتونن اون ۷۰ درصد رو به بهترین شکل ممکن تجزیه و تحلیل کنن تا بتونن شخصیتشون رو کامل کنن...

آفرین خداکنه ماهم بتونیم بچه های خوب تربیت کنیم ولی خوب جو اجتماع خیلی تاثیرگذاره

آره درسته به خاطرهمین اوضاع جامعه هزار بار نزدیک بوده خیلی کارا بکنم ولی وقتی به چهره بابام نگاه می کنم یایاد خدا میوفتم بر می گردم تا الان که خدارو شکر خدا حفظم کرده از این به بعد انشاالله همینطور باشه

انشاالله بچه هاتونم بوه های صالحی میشن که یه روز از ته دلتون بهشون افتخار می کنین😍😍😘🍉🍓💋🍒

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒