سلام بچه ها.خوبین؟ بچه ها من یه آدم مذهبی و به شدت پایبند نمازم. ولی یه سری مسائل تو زندگیم باعث شده واقعا نمی دونم درستش چیه؟😔لطفا بیاین نظراتتون رو و حرفهای دلتون رو بگید.مجتهدین ما میگن وضو با لاک باطله.خب درست.ولی وقتی یکی مثلا مثل شوهر من همیشه کارش با چسبه دستش چسبی میشه وضوش جبیره میشه.چرا منه خانم به خاطر علاقه ی زیاد به لاک نمیتونم لاک بزنم و جبیره کنم؟ واینکه من ۳ ناه حرف آقایان رو گوش دادم ۳ بار در روز لاکهام رو ماک کردم حتی با لاک پا کن بدونه استون پدر ناخونام دراومد انقدر نازک شد که به هرجا میخورد و هر کاری می کردم درد می گرفت.شوهرمم عاشق این جور چیزاست ۹۹ درصد مردها عاشق این چیزان هر مردی بگه من دوست ندارم دروغ محضه.واینکه در قدیم زنان با حنا ناخونهاشون رو زیبا میکردن.آیا واقعا الان میشه من جوون بیا حنا بذارم مثل این میمونه که بگیم الان با ماشین نریم تو شهر آلودگی داره با خر یا اسب بریم تو شهر؟به خدا جوون هارو می بینم نماز رو گذاشتن کنار به خاطر همین مسائل دلم می سوزه.شما نظرتون چیه؟
من به خاطر لاک و کاشت دیگه نماز نمیخونم هر کی مجازه هر کار دوست داره بکنه
به خدا نذار کنار تو جبیره ت رو بکن بخون قل میدم خدا قبول میکنه. سوره ی مائده آیه ۶ رو بخون. خدا می گه تو وضو بکیر و نماز بخون من دین را برای شما سخت نمی کنم؟
اولا با کاشت نمیشه نماز خوند به اینصورت که الان تصمیم بگیری و بری انجام بدی ... ناخن با لاک مرتب داغون میشه...انقدر سخته حرف خدا رو گوش دادن؟ تو دوران عادت میتونی لاک بزنی الان از نماز مغربو عشا لاک بزن تا صبح یکلیه خودش دیگه ...صبح ها هم ک اقایون نیستن ک بخوای بگی ...در کل علایق همسر مهمه ولی خدا و بعد خودتم مهمیداا