2777
2789
عنوان

علاق به لاک و ناخن های زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
مرجع تقلیدتون کیه؟ 

مکارم

نماز وقتی قبول بشه ادم حالش هم خوب میشه... وقتی من با کاشت هم نماز میخونم حالم خوب میشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاک نمازی بزن خب بعدم صبح هاکه شوهرت خوابه نماز ظهر رو اول وقت بخون نماز مغرب و عشا رو بذار ساعت ده ...

عزیز دلم من دو تا بچه کوچیک دارم دستشویی به زور میرم چه برسه به اینکه واسه نماز برنامه ریزی کنم. نماز هام رو میخونم ولی وقت نمی تونم تعیین کنم براش و اینکه من یکم وسواس فکری دارم کار تکراری دو طول روز بعد بلند مدت وسواس فکریم رو زیاد میکنه مثل الان که ۳ ماه هروز هی لاک زدم پاک کردم جدا از آسیبی که به ناخونم زد بیماریم عود کرد.به نظرم کسی که مجتهد میشه باید تمام جوانب رو در نظر بگیره بعد فتوا صادر کنه که مردم انقدر اذیت نشن.

اولا با کاشت نمیشه نماز خوند به اینصورت که الان تصمیم بگیری و بری انجام بدی ... ناخن با لاک مرتب داغ ...

عزیزم منم چند سال پیش همین بود نظرم ولی الان خیلی جیزا فرق کرده بعضی اوقات مجبوری واسه حفظ زندگیت یه کارایی بکنی بعدشم هیچ جا نگفته لاک ناخون رو داغون میکنه الان لاک تقویت ناخن به وفور تو بازار یافت میشه اون لاک پاک کنه که ناخون رو داغون میکنه. در ضمن الان یکی کارش مرتب با چسبه حتی اگه پول در نیاره واسه دله خودش و اینکه حال روحیش خوب شه کار هنری میکنه و دستش چسبی میشه میتونه جبیره کنه.نگو حلالش رو بزنه که حلالش به شدت واسه پوست ضرر داره. دنیا آدم های گوناگون داره من خودم به شدت خدا رو دوست دارم ولی مشکلات روحیه زیادی هم دارم. مثلا ایام محرم چند ساله که سروع میشه من به شدت افسردگی می گیرم و مجبورم دوباره داروهای ضد افسردگی بخورم. خب خدا میگه تو خودت رو داغون کن ولی حتما عزاداری رو بکن خب مسلما آدم جدا میشه ولی مطمئنم که حرف خدام این نیست.

عزیزم حرفت درست نیست 🌹

عزیزم بستگی به مرجع تقلید داره من چندین بار به دفترشون زنگ زدم ماله من مکارمه اما متاسفانه هر کس اون چیزی رو که دلش می خواست گفت. یکی گفت ناخونات زیاد میشکنه کاشت جایزه. یکی گفت نه اگه شو هرت دلش بخواد بکار.یکی گفت:اگه ناخونات رشدش کمه بکار.خلاشه هر کی یه چیز گفت با اینکه همه ی دفترها ماله مکارم بود. خلاصه اینکه فهمیدم قانون خاصی نداره.خدا رحمت کنه اقای صانعی رو .اون باز گفت زن اگه واقعا خودش نیاز داره به اون زیبایی جایز بکاره.جبیره کنه.

اولا با کاشت نمیشه نماز خوند به اینصورت که الان تصمیم بگیری و بری انجام بدی ... ناخن با لاک مرتب داغ ...

موقع خواب لاک بزنم؟میگم:بچه کوچیک دارم دو تا انقدر کارم  یاد میشه و نمیذارن که میبینم ساعت ۱۰:۳۰ شده هنوز نتونستم نماز بخونم.

از این لاک طبیعی ها که عطاری ها میفروشن بگیر بزن اونا هم ناخن رو تقویت میکنه هم با آب و صابون شسته م ...

خب عزیزم وقتی با آب میره من تمام مدت دستم زیر آبه.دیگه زدنش چه فایده ای داره گلم؟

امیدوارم خدا هم قبول کنه 🌹🌹🌹🌹

ای اهل ایمان، چون خواهید برای نماز برخیزید صورت و دستها را تا مرفق (آرنج) بشویید و سر و پاها را تا برآمدگی پا مسح کنید، و اگر جُنُب هستید پاکیزه شوید (غسل کنید) و اگر بیمار یا مسافرید یا یکی از شما را قضاء حاجتی دست داده و یا با زنان مباشرت کرده‌اید و آب نیابید در این صورت به خاک پاک و پاکیزه‌ای روی آرید و به آن خاک صورت و دستها را مسح کنید (تیمّم کنید). خدا نمی‌خواهد هیچ گونه سختی برای شما قرار دهد، و لیکن می‌خواهد تا شما را پاکیزه گرداند و نعمت خود را بر شما تمام کند، باشد که شکر او به جای آرید.

سوره ی مائده آیه ۶ 

مکارم گفته در صورت ضرورت میشه.

ببین گلم تو سایت اقای مکارم برو زده کاملا توضیحاته ... درمورد کار هنری میتونی دستکش دستت کنی ... من از پیامهات اینجوری بردلشت کردم ک شکننده شده روحیت و داری دچار مشکل میشی ک این ی مشکل کوچیکه ...حفظ زندگی ابعاد مختلفی داره ...ما در قدم اول باید حفظ بندگی کنیم ..لاک مداوم هم مانع رسیدن اکسیژن به سطح ناخن میشه

ببین گلم تو سایت اقای مکارم برو زده کاملا توضیحاته ... درمورد کار هنری میتونی دستکش دستت کنی ... من ...

خداشاهده قصدم قضاوت نبود...چون در رابطه با محرم و شروع افسردگیت گفتی خواستم بگم حساس شدی ...به محرم بعنوان یه درس نگاه کن ... یه عبرت... یه عزیزی که از دست رفته گریه براش خوبه ولی درس گرفتن ازش بهتر...

برات دعا میکنم شماهم برام دعا کن لطفا🌹

خداشاهده قصدم قضاوت نبود...چون در رابطه با محرم و شروع افسردگیت گفتی خواستم بگم حساس شدی ...به محرم ...

به خاطر همون میگم.زندگی ابعاد مختلفی داره.خدا خودش من و بهتر از هر کسه دیگه ای میشناسه.روحیه الکی داغون نمیشه.خدا شاهده از زمانی که بچه بودم این سیاحت غرب لعنتی رو گوش دادم کیا درست کردن و انتشار دادن؟ باعث شدن بیماریه پانیک بگیرم ۱۳ ساله درگیرشم باهاش وسواس فکری اوند و افسردگی به خاطر ایتکه هر کس هر عقیده ای داشت مطرح کرد و از جانب خدا حرف زد.من خودم سایت مکارم رو دارم و در مورد کاشت هم در صورت ضرورت میشه که توضیح هم دادم به چند تا از دفتراشون زنگ زدم هرکس هر چی رو خودش قبول داشت مطرح کرد.مادران ما هم سواد نداشتن و از بچگی هر جی که میشنیدن درحا میوندن میگفتن:تو باید این کارو انجام بدی.به منم گفته بودن دستکش بذار منم گفتم شما بیا خودت رو بذار جای من روزی بیش از ۵۰ بار کارن با آبه وسواس ندارم به خاطر بچه هام و کارای زیاد خونه شست وشوم زیاد دیدم نمیتونم عصبی میشم و سر بچه هام داد میکشم.اونم شد معضل پرتش کردم اونور.در صورتی که من این قضیه رو مطرح کردم به من میگه سر بچه ت داد می کشی اشکال نداره ولی اگه شوهرت بخواد برو بکار.مطمئن باش من به عنوان یه انسان و یه زن میگم این چه دینیه که انقدر راحت به روحه بچه میشه لطمه زد ولی شوهر نفسش رو نمیتونه کنترل کنه انجام بده. دوست عزیز اگر مرد شهوتش غریزیه زن هم دوست داشتن زیباییش غریضیه.دینی که آقایان ما تبلیغ میکنن غریزه ی مرد رو به زن ارجحیت میدن.چون هیچ کدومشون زن نیستن اگر ما مجتهد زن هم داشتیم خوب میشد نظرات زن هم به عنوان یه انسان میشنیدیم.

ببین گلم تو سایت اقای مکارم برو زده کاملا توضیحاته ... درمورد کار هنری میتونی دستکش دستت کنی ... من ...

من اگر فقط با قرآن باشم میفهمم حرفی که خدا میزنه با حرفهایی که اینا میگن زمین تا آسمون فرق داره شککم بیشتر میشه.خدا گفته:مرد موقعی میتونه زن دوم بگیره که زن اول رضایت داشته راشه اما آقایون گفتن:فقط مرد میتونه ۴ تا زن بگیره هر چه قدرم میخواد صیغه کنه.آشنایان ما خیلیهاشون به خاطر همین حکم طلاق گرفتن با بچه آواره ی خونه ی پدر و مادر شدن حالا ضربه ی روحیش به کنار.پیغمبر ما کی گفته از زن به عنوان ابزار استفاده کن. پیامبر اگه زن زیاد داشت پیامبر بود و عدالت کامل داشت.آقایان ما خودشون رو با پیامبر مقایسه میکنن.