2777
2789
عنوان

چیکارکنم که شوهرم نماز بخونه؟

1196 بازدید | 23 پست

شوهرم ادم خوبیه خیلی مواظبه که لقمه حروم نیاد تو سفره مون همیشه به نیازمندا کمک میکنه بیشتروقتا دعای ندبه و زیارت عاشورا و دعای فرج گوش میده وهر موقع خواب و صبح ایة الکرسی میخونه ولی نماز نمیخونه!!!!!!حتی دائم بهم تاکید میکنه که نمازتو همیشه بخون و دائم حدیث های درمورد گناه نخوندن نماز گوش میده

ولی وقتی بهش میگم چرا نمازتو نمیخونی سرشو میندازه پایین و هیچی نمیگه؟؟؟؟؟

لا إله إلّا اللّه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از من بپرسی میگم میزان ، انسانیته. 

چه بسیار ادمایی رو میشناسم که نمازشون ترک نمیشده اما زنشون روز نبوده آه نکشه از دستش 

و چه بسیار کسایی میشناسم نماز نمیخونن اما بهترینن

شما نمازتو بخون اونم خودش باید بخونه اگه به زور کسی بخونه یه مدت میخونه بعد ترک میشه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
اگه از من بپرسی میگم میزان ، انسانیته.  چه بسیار ادمایی رو میشناسم که نمازشون ترک نمیشده اما ز ...

و چه بسیار هم آدمایی که هم نماز می خونن هم اخلاقشون خوبه هم خدا و خلق خدا و خانواده شون ازشون راضی هستن و مردم سرشون قسم می خورن.چرا اینایی که اینقدر عالی هستن رو نمیبینید و دنبال نصفه و نیمه ها هستید،

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2