2777
2789
عنوان

کی برم سنوی قلب ؟؟؟

260 بازدید | 38 پست

سلام مهربونا به راهنماییتون نیاز دارم

اولین روز آخرین پریودیم12 آبانه با این حساب الان 7 هفته و یک روزمه 

دکتر برام سنو نوشته ولی تاریخ مشخصی نزده از طرفی نمیخواستم زود برم که ناامید نشم یوقت خدای نکرده!!

بنظر شما کی برم سنو صدای قلبشو برام میذارن دیگه خیالم راحت بشه؟؟؟ هفته آینده برم خوبه؟؟؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏
۸هفته شدی برو

چشم عزیزم ممنون

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بزار ۸ هفته برو 

سونوگرافی من نذاشت صداشو گوش کنم گفت برا بچه ضرر داره.۱۰ هفته رفتم گذاشت ۱ ثانیه گوش کنم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من درست روزی که ۱روز عقب انداختن به خاطر بتای بالا سونو واژینال شدم قلبش تشکیل شده بود دکتره و سونوگ ...

ببخشید عزیزم شما بتات بالا بود احیاناً دوقلو نشد یا جنسیتش دختر نشد منم بتام بالا بود دو قلو باردارام

۶ هفته به بعد تشکیل شده

اخه بعضیا 6 هفته میرن بهشون میگن زود اومدی دو هفته دیگه بیا ازاین ترسیدم

اره خوبه

ممنون گلم