2777
2789
عنوان

کی برم سنوی قلب ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 38 پست
آره همین الانم میتونی بری. ولی بزاری یه هفته دیگه بهتره 

چشم خانوم گل ممنون برام دعا کنین صدای قلبشو بشنوم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم شما بتات بالا بود احیاناً دوقلو نشد یا جنسیتش دختر نشد منم بتام بالا بود دو قلو باردارا ...

منم دکترم گفت با دوقلو هست یا خارج رحمی باید واژینال سونو بدی الان هم ۱۶هفته هستم و دختره خداروشکر

من درست روزی که ۱روز عقب انداختن به خاطر بتای بالا سونو واژینال شدم قلبش تشکیل شده بود دکتره و سونوگ ...

ای جااانم ماشاالله 

حقیقتا از سنوی واژینال میترسم وگرنه خیلی خوبه ک زود نشون میده 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
۸ هفته ات تموم شد برو سونو بده 

اوکی هانی دعام کنین عزیزم

اره ۶ روز دیگه برو

چشم عزیزم انشاالله خدا دلمو شاد کنه صدا قلبشو بشنوم

چشم عزیزم انشاالله خدا دلمو شاد کنه صدا قلبشو بشنوم

ایشالا عزیزم خیالت راحت حتما صداشو میشنوی و دلت باز میشه برای منم دعا کن ۴ روز دیگه وقت سونو انومالینه

خدایی که به شدت کافی است 
بزار ۸ هفته برو  سونوگرافی من نذاشت صداشو گوش کنم گفت برا بچه ضرر داره.۱۰ هفته رفتم گذاشت ۱ ثا ...

ای جااانم میگن هفته های اول برا جنین ضرر داره صداشو بذارن

وااای کی بشه منم صدای قلب کوچولوشو بشنوم خدااااا

ای جااانم میگن هفته های اول برا جنین ضرر داره صداشو بذارن وااای کی بشه منم صدای قلب کوچولوشو بشنوم ...

ان شاءالله ب سلامتی میری و کلی ذوق میکنی.من چندروز پیش سونو دادم دست و پاشو دیدم داشتم از ذوق پس میفتادم😂😂

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
ای جااانم ماشاالله  حقیقتا از سنوی واژینال میترسم وگرنه خیلی خوبه ک زود نشون میده

حالا چه عجله ایه بمون آخرهفته دیگه برو که بهترین موقس  تاآخربارداری اصلا نذار سونو واژینال و معاینت کنن

ایشالاه که بسلامتی و بموقش میاد بغلت

ان شاءالله ب سلامتی میری و کلی ذوق میکنی.من چندروز پیش سونو دادم دست و پاشو دیدم داشتم از ذوق پس میف ...

حالا صب کن تکوناشو که حس کردی قندتو دلت آب میشه انگار وارد یه دنیای دیگه ای شدی 

دست رو شکمت که بذاری زیر دستت وول میخوره و لگد میزنه 😙

بهترین حس دنیاس😍