2777
2789
عنوان

اجرای مهریه

155 بازدید | 8 پست

سلام دوستان، من اقدام به طلاق کردم به خاطر شکاک بودن همسرم به نظرتون الان مهریه ام رو بزارم اجرا یا اول کارای طلاقم انجام بدم مهریه ام زیاد نیست 44 سکه اشو قبلا بخشیدم 70 الان مهرم هست

وکیل من ک گفتم مهریتو بزار اجرا تا تحت فشار باشه بیاد توافقی طلاق بگیرید

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چجوری اقدام طلاق کردی بدون گذاشتن مهریه؟؟اون موقع اگه بخواد اذیتت کنه راحت میتونه قاضی بهش حق میده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل من ک گفتم مهریتو بزار اجرا تا تحت فشار باشه بیاد توافقی طلاق بگیرید

آره به منم همینو گفتن خوب مراحلش چه جوری گیشه اول حق طلاق میگیرم بعد مهریه رو میبخشم یا برعکسه چه جوریه

چجوری اقدام طلاق کردی بدون گذاشتن مهریه؟؟اون موقع اگه بخواد اذیتت کنه راحت میتونه قاضی بهش حق میده

فعلا مشاوره قبل از دادگاه دارم فردا جلسه اول مشاوره ام هست

اوه پس تو اول راهی هنوز اصولش اینه خانما مهریش میزاره اجرا بعد بقیه ماجرا حالا یا همون اول شوهرت میگه مهریه ات ببخش طلاق بدم یا یکم سکه میده تهش مجبوره بیاد طلاق بده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اوه پس تو اول راهی هنوز اصولش اینه خانما مهریش میزاره اجرا بعد بقیه ماجرا حالا یا همون اول شوهرت میگ ...

من نامه گرفتم از دفتر ازدواج برای اجرای مهریه برام دعا کنید راضی بشه چون میگه طلاقت نمیدم خسته شدم از کاراش شکاک هست همش کنترلم میکنه با مشور که صحبت کردم گفت اختلال شخصیت پارانوئید هست اصلا خوب بشو نیستن

آره به منم همینو گفتن خوب مراحلش چه جوری گیشه اول حق طلاق میگیرم بعد مهریه رو میبخشم یا برعکسه چه جو ...

حق طلاق ک فک نکنم بده ولی برا اینکه مهریه ندن خودشونو راحت میکنن طلاق میدن..من مهریمو گزاشتم اجرا ولی شوهرم تمکین داده 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد