2777
2789
عنوان

ماسک مو

3420 بازدید | 18 پست

من میخوام ماسک مو بگیرم، به نظرتون چه ماسک مویی خوبه؟ هلث نوشن یا لورال؟ موهام خیلیی بلنده و یکم جنسش خشکه

اگه چیز دیگه ای هم میشناسین بگین لطفا دوستان

لورال دارم عالیه 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

هلث نوشن خریدم 

حیف پول

هر چی بخر غیر هلث نوشن

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لورال دارم عالیه 

اره منم خیلی شنیدم مارک عالیه ولی همین الان خواهرم میگه هلث نوشن خیلی خوبه و نشسته هی تعریف میده. هرچند خیلی به دلم نچسبید ولی گفتم حالا بازم بپرسم از دوستان نی نی سایت شاید بهتر بدونن

هلث نوشن خریدم  حیف پول هر چی بخر غیر هلث نوشن

مرسی که گفتیی، اصن راستش کارای لدورا و هلث نوشن و این چیرا اصلا خوشم نمیاد، بس بعضی ها تعریف میکنن ادم میگه شاید خوبه

مرسی که گفتیی، اصن راستش کارای لدورا و هلث نوشن و این چیرا اصلا خوشم نمیاد، بس بعضی ها تعریف میکنن ا ...

والا من 1 ماسک صورت و 1 ماسک مو خریدم ازشون اصلا راضی نبودم

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
اره منم خیلی شنیدم مارک عالیه ولی همین الان خواهرم میگه هلث نوشن خیلی خوبه و نشسته هی تعریف میده. هر ...

من همیشه استفاده میکنم و راضیم.شاید ایشونم از هلث نوشن راضی باشن😊

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care