2777
2789
عنوان

#دلتنگی

106 بازدید | 10 پست

شده بعضی شبا الکی الکی یهو یاد یکی بیفتید... ک خیلی وقته نیس، به هر دلیلی... دیگه نتونی باهاش در ارتباط باشی...، بعد یهو دلتنگش شید جوری ک انگار یه چیزی معدتو داره سفت فشار میده دیگه نفست بالا نیاد همه خاطره ها و حرفاش بیاد تو ذهنت، یهو همه بدیاش یادت بره و بفهمی چقد دوستش داری و دیگه دیره...، بعد همش خودتو سرزنش کنی ک باعث و بانی این جدایی تویی درصورتی ک میدونی حق با تو بود بحث غرور له شده و ارزش نابود شدت بود🤦‍♀️💔 کاش دنیا انقدر کثیف نبود، کاش مردم دل شکستن و مثل قتل میدیدن،اون وقت شاید درک میکردن چقدر حرفا و کاراشون میتونه دردناک باشه... :)💔

خیلی سخته خیلی😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه در این حد چون پسرا معمولا به چپمن 

فقط برا فک و فامیلام مث مادربزرگم ک فوت شده دلم تنگ میشه بعضی شبا

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نه در این حد چون پسرا معمولا به چپمن  فقط برا فک و فامیلام مث مادربزرگم ک فوت شده دلم تنگ میشه ...

دلتنگی فقد برا پسر نیس ک... دلتنگی برا ادماییه ک ی زمانی نقش پررنگی  تو زندگیت داشتن

دلتنگی فقد برا پسر نیس ک... دلتنگی برا ادماییه ک ی زمانی نقش پررنگی  تو زندگیت داشتن

جدایی ک میگی باعث و بانی و فلان بودی بیشتر در رابطه با پسرا اتفاق میوفته 

شایدم رفیقی چیزی

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم