2777
2789
عنوان

کسی رفلاکس معده شدید داره ؟بیاد

287 بازدید | 7 پست

بچه ها ی ماه معدم خرابه پنج بار تو این ی ماه رفتم دکتر

مریم ی حالت سوزش داشت اولش و احساس سیری میکردم پنتومید و المینیوم ام جی خوردم بهتر شدم دو س روز نخوردم داغونم کرد الان دکتر متخصص بهم اس امپرازول داده فقط 

بچه ها مریم همش انگار میسوزه .اسید تو گلوم نمیاد .دلم نمیخواد هیچی بخورم بیجون شدم .دکتر میگفت از عوارض کروناس.توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین چن شب پیش تپش قلب گرفتم از بس سینم میسوخت اسید قل میزنه .

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مشکل معده داشتم ودارم ولی وقتی که دردش با هیچی آروم نمیشه یک قاشق مرباخوری جوش شیرین رو با یک لیوان آب ولرم قاطی می کنم یک نفس می خورم به پنج دقیقه نه رسیده دوسه آروغ البته ببخشید می زنم خوب خوب میشه چون جوش سیرین باعت میشه که اسید معده رو کم کنه من تقریبا پنچ سالی میشه که یک پزشک اینو بهم یاد داده 

مگه‌ کرونا داشتی؟ 

من وقتی عصبی بشم بیشتر اینطور میشم. خیلی بده.

از سردی معده هم‌میشه. یه نسخه ام برو طب سنتی درست حسابی شاید جواب داد بهت

من رفتم داروهاشم مصرف کردم خوب شدم ولی باید ادامه میدادم‌دیگه نرفتم.

الانم اگه زنجبیل داری دمنوش یا هرچی مثل پولکی زنجبیلی و... بخور. من که میخورم آروم میشم

سلام. من ۷ ساله که رفلاکس شدید دارم و اسید تا گلوم میاد. هر روز و هر شب گلو درد شدید دارم و اینکه حتی آب میخورم هم رفلاکس میکنم. چندین دکتر رفتم،کلی قرص و داروی شیمیایی و داروی گیاهی و عرق کاسنی و بیدمشک و...هیچکدوم جواب نداد

تنها دارویی که برای من جواب داد و خیلی حالم رو بهتر کرد یه داروی گیاهی ترکیبیه که اسم هم نداره، به اسم داروی رفلاکس گرفتم. عطاریه بهم گفت تضمینیه من بهش خندیدم اما واقعا حالم رو بهتر کرد. یه عطاری تو انقلاب، سر جمالزاده جلوش یه کیوسک روزنامه فروشی هم بود. داروهاش گرونه اما برای من که خوب بود

ایشالا خوب بشی، رفلاکس معده خیلی کوفتیه

سلام. من ۷ ساله که رفلاکس شدید دارم و اسید تا گلوم میاد. هر روز و هر شب گلو درد شدید دارم و اینکه حت ...

شما با این دارو کامل خوب شدید؟ منم چندین ساله درگیر رفلاکسم  داروها روم اثر نداره