2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم جدابشم ولی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 63 پست
باید فکر کنی به خودت فرصت بده 

شما جای من باشین چیکار میکنین

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60
منم تا همین چند روز پیش بیشتر از دوماه خونه پدرم بودم اذ یه قدمی طلاقم رفتم اخضاریه مهریه رسید دستش ...

میگم فقط مامانم و بقیه .اصلا منو نمیبینه فقط اونا و حرف اونا 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو میدونم دلم کبابه برا بچم 

نمی دونم عزبزم جای شما نیستم

ولی بخاطر بچم حتما یه فرصت دوباره به خودم و شوهرم می دم تمام تلاشمو می کنم که درست بشه

ولی اگه نشد دیگه چشمام رو رو همه چی  می بندم و طلاق می گیرم

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

اگه همسرت اومد دنبالت و خواست زندگی کنه چون میگی دوسش داری باهاش شرط کن برید مشاوره مشکلتونو حل کنه .

ولی اگه مرد نخواد زندگی کنه کاری نمی تونی بکنی فقط تمام حق و حقوقت بگیر.

من دعا میکنم به خاطر بچه ات خدا به دل شوهرت بندازه دست از این اذیت کردناش برداره بباد از نو و اصولی زندگیتونو شروع کنید الهی امین.

اگه همسرت اومد دنبالت و خواست زندگی کنه چون میگی دوسش داری باهاش شرط کن برید مشاوره مشکلتونو حل کنه ...

ممنونم عزیزم

عین منی که. مام میخوایم فردا بریم پیش وکیل واسه توافقی. البته من مهریه نمیخواستم . الان دارم فکر میک ...

وقتی اذیتت کرده باید مهریه رو بگیری. انقدر زن طلاق دادن راحته که زناشونو اذیت میکنن و طلاق توافقی میگیرن و میرن زن جدید میگیرن سریع

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
۱۰ ساله با همه چیزشون ساختم باهمه بی احترامیشون .اخرم بخاطر خانواده ش بیرونم کرد .حالاهم برگشتن ارزش ...

عزیزم بعد از ده سال شما صددرصد به ایشون وابستگی شدید دارید وابستگی رو با علاقه اشتباه نگیرید اگر واقعا ارزش های انسانی شما رو زیر پا گذاشتن تا الان از این به بعد هم همینطوره. طلاق کلا پروسه سخت و دردناکی داره در هر صورت اما میگذره واقعا یکم صبر و تحمل میخواد ببین اگر امیدی نداری و آینده روشنی نمیبینی....... قاطع باش من از زمانی که تصمیم گرفتم تا زمانی طلاق گرفتم و تمام شد 35 روز طول کشید  راهه رفتنی روباید رفت عزیزم

ای وای ، یعنی چی بیرونت کردن 

بهم فحش دادن و گفتن اگه نمیتونی تحمل کنی بفرما خونه بابات

[QUOTE=169465832]فقط اینو میدونم دلم کبابه برا بچم [/QUOبچت پیشت نیست 

نه