2777
2789
عنوان

دنبال کاردرخانه اردبیل

636 بازدید | 11 پست

شوهرم باوجودداشتن مغازه سیسمونی بخاطرکروناوبسته شدن بازارکه گفته بودن بایدبسته شه کلی بجای سودضررکرد وحالادنبال کاریم که توخونه انجام بدم وبه ماهی یه تومن راضیم تابلکه کمک حالی برازندگیمون شم .دوتاجاپول واربزکردم وتومجازی کارمثلادادن بهم اماکلاه برداربودن خانومای اردبیلی خواهرای گلم میتونیدکمکم کنید؟😔😔

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

من کار اینترنتی سراغ دارم محصولات آرایشی بهداشتی رو باید بفروشید پولی هم لازم نیست پرداخت کنید

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار اینترنتی سراغ دارم محصولات آرایشی بهداشتی رو باید بفروشید پولی هم لازم نیست پرداخت کنید

اخه دوجابااین عنوان تبلیغ مجازی وفلان کلاه برداری کردن وپولموخوردن

اینا نتورک مارکتن به حرفاشون اهمیت ندین مخ زنی میکنن و اولش میگن پول لازم نیست ولس بعدا متوجه میشی هم پولت رفت هم وقتت

خدابزرگه عزیزم.

اونکه بله اماباید خودمویه تکونی بدم وگرنه شوهرم داره سکته میکنه خدای نکرده داره میبازه خودشو وشرایط روحیش انچنان خوب نیست

نه عزیزم این کار پول نمی خواد به هر حال هرجور صلاح میدونید من خواستم کمکی کرده باشم وگرنه نتورکر و اینا نیستم 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️