2777
2789

کیا تونستن با وجود پارگی دیسک یا دیسک شدید باردار بشن و دوران بارداری راحتی داشته باشن ؟

خیلی دوست دارم باردار بشم وقت پزشکم دو هفته ی دیگه اس 

میشه ولی باسختی و استراحت کامل فک کنم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنم داره میره بالا یه دونه دارم تنهاست خب 

سر اولی دیسکت پاره نبود؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
چقدر سخته

من کلا دیسک نداشتم استراحتی شدم تو بارداری پادرد خیلی شدید کمر درد افسردگی شدید الان عصابم زده گردنم ام ار ای دادم دکتر گف دیسک گردن داری اصلا نباید تکون بخوری ولی باوجود بچه اصلا استراحت نمیکنم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من کلا دیسک نداشتم استراحتی شدم تو بارداری پادرد خیلی شدید کمر درد افسردگی شدید الان عصابم زده گردنم ...

من دارم یکی بعد چند سال الان سه ساله رو داره تموم میکنه گفتم من که تا باردار شم شایدم خدا نخواست اصلا شده یکی دو سال 

اینم بزرگ شده تنهاست بعدم بچم یکی خب خیلی کمه 

من دارم یکی بعد چند سال الان سه ساله رو داره تموم میکنه گفتم من که تا باردار شم شایدم خدا نخواست اصل ...

بسه بابا تو این وضعیت منم ی دختر دارم ولی عمرا دیگ بچه بیارم تواین وضع پوشک خریدن دهن ادمو سرویس میکنه

[QUOTE=169463586]بسه بابا تو این وضعیت منم ی دختر دارم ولی عمرا دیگ بچه بیارم تواین وضع پوشک خریدن دهن ادمو سرویس میک ...[/QUOTE

گرونی همیشه هست هر کاری کنی 

به خدا زمان بچه ی اولم همین طوری بود یادمه پوشک احتکار کرده بودن 

اینم مثل اون 

بعدم میگم شاید اصلا نشه